Neobișnuit

Tu ai plăti 5.964 de dolari pe un burger?

today16 martie 2022

Fundal

A face un burger atât de scump a fost de fapt o provocare, spune creatorul său. Restaurantul Robbert Jan de Veen a fost inspirat ironic de cei nevoiași pentru a crea cel mai scump burger din istorie.

M-am simțit prost văzând suferințele maselor și situația tristă a industriei restaurantelor”, a declarat proprietarul restaurantului olandez De Daltons pentru publicația The National din Abu Dhabi, a informat Esquire Middle East. „Prin urmare, am decis să creez cel mai scump burger din lume și să donez întregul venit către organizații de caritate pentru a face bine societății.”

Rober Wilemse, președintele Royal Dutch Food and Beverage Association, a plătit 5.964 de dolari pentru creația lui Veen. „Ingredientele se completează foarte bine, iar aromele sunt intense”, a spus Wilemse despre experiența sa de a consuma masa cu preț obscen.

Modul unic al lui Veen de a strânge fonduri caritabile a fost, de asemenea, inspirat de dorința de-a lungul vieții de a deține un record mondial. În timp ce confirmarea stării burgerului este în așteptarea confirmării de către Asociația Oficială a Recordurilor Mondiale, Veen este încrezător că o va primi: Actualul deținător al recordului mondial Guinness pentru cel mai scump burger este o situație de 4.971 USD vândută de un restaurant din Oregon în 2011.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

VIDEO: Megan Thee Stallion colaborează cu Dua Lipa în noul single „Sweetest Pie”

Megan Thee Stallion și Dua Lipa lasă loc imaginației în videoclipul regizat de Dave Meyers pentru noul lor single „Sweetest Pie”. Diva din Houston și cea din Londra împart ecranul pe fundalul inspirat de „Avatar” al noii lor colaborări. În mijlocul vegetației luxuriante, cele două sunt aparent irezistibile, deoarece îi atrag pe exploratorii nu atât de îndrăzneți cu sugestia că „s-ar putea să vă ofere o bucată din cea mai […]

today15 martie 2022

0%