Life

Tudor Gheorghe va susține un concert la Călărași

today29 septembrie 2023

Fundal

Tudor Gheorghe va susține un concert la Călărași, pe 11 decembrie, ora 19:00 în Sala ”Barbu Știrbei”. În ultimele decenii, Tudor Gheorghe și-a creat bunul obicei de a ne răsfăța de fiecare dată cu PREMIERE surpriză. Nu a făcut rabat de la calitate, cu fineţurile poeziei culte şi populare și se bucură de săli pline.

Fiecare concert a fost celebrat alături de mii de spectatori. Iată că pe 11 decembrie, “olteanul absolut” revine, la Călărași, cu o nouă PREMIERĂ SURPRIZĂ, „Altfel… romanța”, unde maestrul va fi acompaniat de Orchestra și Grupul Vocal Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu. „Dacă publicul meu care mă iubește, mă va cinsti și de data aceasta cu prezența, va avea surprize plăcute” – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cântate.

Prețul unui bilet este 150 lei. Acestea se pot achiziționa doar de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 lucruri care te fac fericit în fiecare zi

1. Adoptă o atitudine pozitivă Pentru aproape orice se întâmplă în viață, există o latură pozitivă. Antrenează-ți mintea să caute și să observă mai mult acea parte decât cea negativă. Oamenii pozitivi atrag în viața lor lucruri, evenimente și oameni pozitivi. 2. Fii recunoscător Sărbătorește lucrurile mărețe pe care le ai în viața ta. Fii recunoscător pentru ceea ce ai și îmbrățișează cine ești cu dragoste și înțelegere. A fi […]

today29 septembrie 2023

0%