Actual

Turneu de anvergură, pentru jucătorii de la Squash Călărași

today21 iunie 2022

Fundal

Jucătorii de squash din Călărași au participat, recent, la meciurile disputate în cadrul competiției Italian Junior Open. Acesta este primul turneu important din anul curent. Ca de fiecare dată, sportivii au obținut rezultate excepționale!

Cu majoritatea juniorilor plecând din top 10, rezultatele finale au fost următoarele:

David FOCSANSCHI a termiant pe locul 8, la BU13, iar Alexandra GHIORGHIȘOR a terminat pe 6, la GU15.

David PETRESCU a avut un start mai greu, terminând pe locul 30 din 57.

Andreea GHIORGHIȘOR și Nicoleta ȘTEFAN au terminat pe locurile 4, respectiv 6 la GU19;

Richard DRAGOMIR a terminat pe 15 la BU19.

Tot la aceeași categorie, Dumitru Goian a pierdut de puțin accesul în finală, după un meci de peste o oră, terminând pe locul 4.

Este primul turneu de avengură din acest sezon pentru juniorii noștri, dar spre deosebire de anii precedenți, au plecat din postura de favoriți, pe care au și confirmat-o. Diferența până la podium s-a făcut pe baza experienței de meciuri jucate în astfel de competiții, precum și pe numărul semnificativ de jucători competitivi din țările câștigătoare. Ne uităm să creștem și noi nivelul odată cu nivelul următoarelor competiții din Germania și Olanda,” a declarat George Constantinescu, antrenorul lotului național de squash.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Google a depus declarația de faliment în Rusia

Filiala rusă a Alphabet’s Google a depus o declarație de faliment, a informat vineri Interfax, invocând dosarele judiciare online. Filiala a anunțat în mai că intenționează să depună declarația de faliment, după ce autoritățile i-au confiscat contul bancar, făcând imposibilă plata personalului și a vânzătorilor. „Sechestrarea de către autoritățile ruse a contului bancar al Google Rusia a făcut imposibilă funcționarea biroului nostru din Rusia... Prin urmare, Google Rusia a depus […]

today21 iunie 2022

0%