Neobișnuit

Turnul Eiffel a fost înălțat cu 6 metri

today23 martie 2022

Fundal

Turnul Eiffel a fost înălțat. O nouă antenă wireless a fost instalată în vârful turnului cu elicopterul pe 15 martie. Antena are șase metri înălțime, așa că Turnul Eiffel are în plus șase metri, potrivit Societății Turnului Eiffel.

Autoritățile au mai spus că noua antenă va fi folosită pentru a transmite semnale radio digitale către Paris. Emisiunile radio din cea mai populară destinație turistică din Paris au început cu mai bine de o sută de ani în urmă. Atunci a început să se difuzeze și prima emisiune franceză.

Înălțimea Turnului Eiffel a crescut de la 324 la 330 de metri. Nu este prima înălțare a turnului, o altă antenă a fost montată în urmă cu 22 de ani. Turnul Eiffel avea 312 metri înălțime când a fost inaugurat la 31 martie 1889.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Beyoncé, Billie Eilish și Sebastián Yatra vor cânta la premiile Oscar

Premiile Oscar au anunțat nominalizații de anul acesta pentru cea mai bună melodie originală, printre care se numără Beyoncé, Billie Eilish, Finneas, Reba McEntire și Sebastián Yatra. Patru dintre cele cinci piese vor fi interpretate, în timp ce nominalizatul Van Morrison, care a scris și cântat „Down to Joy” din „Belfast”, a fost invitat, dar nu va participa la ceremonie din cauza programului său din turneu. Ca urmare, melodia nu […]

today23 martie 2022

0%