Life

Twitter adaugă o nouă funcție video full screen asemănătoare TikTok

today4 octombrie 2022

Fundal

Twitter adaugă noi funcții pentru a facilita utilizatorilor să vizioneze și să descopere videoclipuri pe platforma sa, a anunțat rețeaua de socializare.

Twitter introduce un nou numit „Immersive media viewer”, care va reda videoclipurile într-o nouă vizualizare pe ecran complet. Aceasta va fi accesibilă prin simpla atingere/extindere a unui videoclip dintr-un Tweet. Utilizatorii vor putea să gliseze în sus din orice videoclip dacă doresc să descopere mai mult conținut vizual. Ulterior, se pot întoarce la feed-ul Twitter.

Twitter va afișa, de asemenea, mai multe videoclipuri în pagina „Explore” a aplicației. Utilizatorii vor vedea un nou carusel video împreună cu Tweeturi de interes în secțiunea „Videoclipuri pentru tine”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Spectacolul „Filarmonica de comedie”va avea loc pe 27 octombrie, la Sala Barbu Știrbei

Pe 27 octombrie, la ora 19.00, la sala Barbu Știrbei va avea loc spectacolul „Filarmonica de comedie”. Acesta este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid […]

today3 octombrie 2022

0%