Life

Twitter va permite postări cu până la 2.500 de caractere

today27 iunie 2022

Fundal

Conform Variety, Twitter va veni cu o nouă caracteristică numită „Note”, care le-ar permite utilizatorilor să partajeze scrieri asemănătoare eseurilor ca link atât pe și în afara platformei de socializare.

Cu noua actualizare, utilizatorii pot include text până la 2.500 de cuvinte, precum și fotografii, videoclipuri și GIF-uri în postări care pot fi scrise, publicate și partajate pe Twitter. Nota va apărea în cronologia Twitter ca un tweet care conține o previzualizare a ceea ce este în postarea mai lungă.

În prezent, compania a lansat un test public de Note cu un grup mic de scriitori din S.U.A., Marea Britanie, Canada și Ghana. „În prezent, desfășurăm un test închis cu un grup mic de scriitori care ne vor ajuta să învățăm cum să sprijini cel mai bine oamenii pe Twitter”, a spus compania.

Inițial, postările de pe Twitter erau limitate la 140 de caractere, concepute pentru a se încadra în limita oficială pentru mesajele text SMS pe telefoanele mobile. În 2017, a extins limita de tweet la 280 de caractere.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Serena Williams ne arată cum se pregătește pentru Wimbledon

Serena Williams se pregătește în prezent să revină la Wimbledon și le-a oferit fanilor ei o privire asupra modului în care se pregătește pentru prestigiosul turneu. Cu toate acestea, în loc de un antrenament riguros de antrenament, sportiva a împărtășit cum se relaxează și își relaxează mintea înainte de a ajunge pe teren. Ea a împărtășit un videoclip din casa ei, purtând un tricou confortabil și o pereche de ochelari, […]

today27 iunie 2022

0%