Divers

Uită de durerile de spate când dormi – alege o saltea ortopedică potrivită

today30 noiembrie 2021

Fundal
Dacă trăiești cu o durere cronică, este posibil să fi aflat deja că o saltea ortopedică te poate ajuta să o gestionezi mai bine. În timp ce anumite saltele se potrivesc anumitor tipuri de afectiuni cronice, termenul „saltea ortopedică” a fost introdus pentru prima dată în anii 1970 după un sondaj efectuat de chirurgii ortopedici. Sub aceasta umbrela, romanii pot cumpara si folosi saltele ce ofera în continuare rezultate medicale pozitive. La ce sa fii atent, dincolo de denumire? La aspecte referitoare la dimensiunea, amortizarea și fermitatea saltelei – toate trebuie sa fie potrivite nevoilor tale.

Asadar, daca ai adesea dureri de spate după ce dormi si iti este greu sa obtii un somn odihnitor, ai ajuns in locul potrivit – incepe cautarea unor saltele de pat, din burete sau de tip boxspring, la Mobilacasamm.ro!

Pentru persoanele care se confruntă cu dureri de spate, specialistii recomanda saltelele ortopedice – acestea sunt cele mai bune optiuni cand vine vorba de probleme de spate și articulații.

Ce este o saltea ortopedică?

Saltelele ortopedice sunt foarte ferme. Sunt concepute pentru a-ti oferi un sprijin maxim pe tot parcursul nopții, susținându-ti  ușor spatele și articulațiile pentru a minimiza durerile și disconfortul. Suportul ferm al unei saltele ortopedice distribuie greutatea corporală pentru a atenua stresul asupra coloanei vertebrale, ameliorând punctele dureroase de presiune și ajutând la menținerea alinierii naturale a coloanei vertebrale. Astfel, se ofera sprijin acelor zone ale corpului care sunt în mod obișnuit sub presiune (ducand greutatea) în timpul nopții.

Gâtul, spatele, șoldurile și părțile inferioare ale corpului sunt special ingrijite pentru a te asigura că nu ai o noapte obositoare.

Tipuri de saltele ortopedice

La ora actuala există o varietate de tipuri și umpluturi diferite în  saltelele ortopedice – burete, spumă cu memorie, gel, latex, precum și umpluturi naturale. Saltelele foarte ferme vin într-o gamă largă de straturi de confort și susținere, așa că există ceva pentru toată lumea.

Beneficiile saltelelor ortopedice

O saltea ortopedică este specializată în sprijin și confort pentru a oferi următoarele:

  • Suport maxim – Suprafața fermă iti oferă o împingere înapoi pentru poziția ideală de dormit. Astfel, te vei rasuci si intoarce mai putin in somn si te vei simti împrospătat.
  • Distribuție uniformă a greutății – aceste saltele împiedică acumularea de puncte de presiune în gât, șolduri și spate.
  • Alinierea corectă a coloanei vertebrale – ajută la atenuarea stresului asupra coloanei vertebrale și la reducerea durerilor de spate.
  • Poziție sănătoasă – promovează o circulație mai sănătoasă a sângelui pe tot parcursul nopții.

In plus, modelele moderne garanteaza si un mediu uscat si lipsit de acarieni!

Comanda de aici saltele de pat, de orice dimensiune!

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Rent-a-car-otopeni.ro îți oferă mașini în Otopeni și în București

Daca ai masina in service sau daca ai deja programata la noi in tara o calatorie in perioada urmatoare, cu siguranta un serviciu de rent a car Bucurestri ar putea fi una din cele mai bune si mai atractive oferte la tarife cat se poate de competitive. Fie ca esti turist strain sau locuiesti in capitala cand nu ai cu ce sa te deplasezi si vrei sa eviti aglomeratia din […]

today29 noiembrie 2021

0%