Actual

Ultimele pregătiri pentru Flori de Mai. Călărășenii se vor distra timp de trei zile

today11 mai 2022

Fundal

Festivalul Flori de Mai va avea loc, la Călărași, în perioada 13-15 mai 2022. Managerul Centrului Județean de Cultură și Creație (CJCC), Georgiana Teodorescu, dar si purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, Marinela Voivozeanu, au oferit, astăzi, 11 mai a.c., în cadrul unei conferințe de presă, mai multe informații cu privire la organizarea evenimentului. Bugetul evenimentului este de 1.160.000 de lei, potrivit canalsud.ro.

Acesta este un festival cu tradiție la Călărași, pe care îl reluăm după 2 ani de pandemie. Consiliul Județean este implicat în mod activ în organizarea acestui eveniment, nu numai prin finanțare. Avem 3 zile de spectacol la Călărași, trei zile diferite față de ceea ce s-a întâmplat până acum în Călărași”, a declarat purtătorul de cuvânt al CJ, Marinela Voivozeanu.

O să ajungă deja concurenții de la secțiunea Floricele, începând de mâine. Concursul va începe la 11:00, în sala Barbu Știrbei. Tot concursul va putea fi vizionat afară, pe scena, pe ecranele montate. Vom avea peste 220 de metri pătrați de ecrane montate în sală și afară. În prima zi a concursului, va evolua pe scenă Nico, iar după gala laureaților, seara vom avea concerte susținute de Oana Radu și Delia. Sâmbătă, concurenții vor face repetiții cu orchestra, pe sală, iar la scena de afară, de la ora 17:00, se va putea urmări o retrospectivă a galei laureaților din ultimii trei ani ai festivalului, după aceea avem invitati artiștii Maximilian, Lidia Buble și Carla’s Dreams. Duminică, la ora 17:00, în sală îl avem invitat pe Cătălin Crișan. După gală vom avea invitați artiști precum DJ Project și Andra. Festivalul se va încheia cu un foc de artificii. Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Călărași și consilierilor județeni care au votat acest buget și au înțeles că toți călărășenii așteaptă evenimente frumoase. Bugetul nostru este de 1.160.000 de lei”, a precizat directoarea CJCC Călărași, Georgiana Teodorescu, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Taylor Swift a fost inspirația pentru numele unei noi specii de miriapod

Taylor Swift are peste 200 de cântece cu semnătura ei. Și acum, există și un miriapod. Derek Hennen, un entomolog care și-a încheiat doctoratul la Virginia Tech în 2020, a descoperit o specie de miriapod și a numit-o în onoarea lui Swift, potrivit unui articol publicat în jurnalul ZooKeys. Specia se numește Nannaria swiftae sau Miriapod cu gheare răsucite. Descoperirea speciei a făcut parte dintr-o lucrare a lui Hennen, împreună […]

today11 mai 2022

0%