Life

Un bărbat a fost arestat pentru că a pătruns pe terenul Palatului Buckingham

today1 iunie 2022

Fundal

Un bărbat a fost arestat pentru că a pătruns pe terenul casei reginei din Londra, Palatul Buckingham, cu doar câteva zile înainte de weekendul Jubileului de platină. Connor Attridge, în vârstă de 28 de ani, din Eastbourne, East Sussex, ar fi trecut prin poarta de la Royal Mews când a fost deschisă pentru un vehicul autorizat. El a reușit să pășească cinci metri în terenul regal după ce a refuzat să se oprească atunci când a fost atenționat de un membru al personalului casnic, potrivit Tribunalului de Magistrați din Westminster.

Curtea a auzit cum Attridge, care are un tatuaj facial pe care scrie „cu adevărat binecuvântat”, a spus personalului regal: „Vreau să intru. Vreau să o văd pe regina”. A fost scos imediat pe poartă și arestat. Avocatul său, Daniel Mullin, a spus că clientul său suferă de probleme de sănătate mintală și „nu avea niciun motiv sau dorință să meargă mai departe decât a făcut-o”. „Acest lucru a fost în cel mai rău caz nesăbuit și, în cel mai bun caz, s-a apropiat de o infracțiune accidentală”, a spus domnul Mullin.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

VIDEO: Un bărbat, care se dădea drept o femeie în vârstă, a aruncat cu o prăjitură pe tabloul Mona Lisa

Mona Lisa nu zâmbește, dar poate că acum își linge buzele? Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat duminică la Paris, după ce a aruncat o prăjitură în pictura din secolul al XVI-lea, probabil cea mai faimoasă operă de artă de pe Pământ, după cum a raportat The Guardian. Deoarece Muzeul Luvru păstrează pictura lui Leonardo da Vinci în spatele unei sticlă antiglonț, aceasta nu a […]

today1 iunie 2022

0%