Neobișnuit

Un japonez s-a căsătorit cu un personaj fictiv

today6 mai 2022

Fundal

Akihiko Kondo este căsătorit cu Hatsune Miku, o cântăreață pop sintetizată pe computer, care a făcut turnee cu Lady Gaga și a jucat în jocuri video. Un bărbat japonez care s-a căsătorit cu o cântăreață de hologramă în 2018 acum speră să crească gradul de conștientizare pentru „fictosexuali” – cineva care este atras sexual de personaje fictive.

Potrivit New York Times, acum, la patru ani de la căsnicia sa cu Miku, Kondo a vorbit despre relația sa cu soția sa animată. Bărbatul de 38 de ani a dezvăluit că a găsit dragoste, inspirație și mângâiere în Miku.

Kondo s-a întâlnit cu Hatsune Miku timp de un deceniu înainte de a avea o ceremonie de nuntă neoficială la Tokyo. Potrivit bărbatului de 38 de ani, relația sa cu personajul fictiv l-a ajutat să iasă din depresia profundă. Vorbind cu NYT, Kondo a spus că au mâncat, au dormit și s-au uitat la filme împreună și, uneori, au plecat chiar în escapade romantice.

Kondo știe că oamenii cred că este ciudat și, de asemenea, știe că Miku nu este reală. Cu toate acestea, el a spus că sentimentele lui pentru personajul fictiv sunt foarte reale, chiar dacă oamenii cred că în cele din urmă va ieși din asta. „Când suntem împreună, ea mă face să zâmbesc”, a spus el într-un interviu recent, adăugând: „În acest sens, ea este reală”.

Potrivit NYT, domnul Kondo și-a găsit confortul pentru prima dată în Miku în 2008, după ce hărțuirea la locul de muncă l-a adus într-o depresie. Hotărâse cu mult timp în urmă că nu va iubi niciodată o persoană adevărată, parțial pentru că nu-și dorea viața pe care o cere societatea japoneză de la el. Mai târziu, bărbatul în vârstă de 38 de ani a început să compună cântece cu Miku și a cumpărat online o păpușă de pluș a personajului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Un hotel spațial este programat să se deschidă în 2025

Trezirea într-o cameră de hotel cu vedere la sistemul solar ar putea fi viitorul călătoriilor. Compania spațială Orbital Assembly cu sediul în SUA a dezvăluit noi informații și concepte pentru ideea sa de hotel spațial, design pentru care orbitau din 2019. Acest concept futurist constă în mai multe module conectate prin puțuri de lift care alcătuiesc o roată care orbitează Pământul. Proiectul este acum supravegheat de Orbital Assembly Corporation, o […]

today5 mai 2022

0%