Neobișnuit

Un jucător de loterie a câștigat 10 milioane de dolari după ce a fost lovit și a apăsat un buton greșit

today11 aprilie 2022

Fundal

LaQuedra Edwards a câștigat 10 milioane de dolari la loteria din California, după ce „o persoană nepoliticosă” l-a lovit, forțându-l să apese butonul greșit al automatului pentru un bilet Scratchers pe care nu avea de gând să-l cumpere. Dar acel bilet s-a dovedit a fi corect.

Edwards era la volanul mașinii când și-a dat seama că biletul de 30 de dolari era câștigător. „Aproape că mi-am ciocnit mașina”, a glumit el. „M-am oprit, m-am uitat la el din nou și din nou, l-am scanat cu aplicația mea și am continuat să mă gândesc că nu poate fi corect.”

Edwards, care plănuiește să cumpere o casă și să înceapă o afacere nonprofit, a spus că este „încă în stare de șoc”. „Tot ce îmi amintesc că am spus când am aflat cât de mult am câștigat a fost: „Sunt bogat!”

Edward și-a cumpărat biletul de la un supermarket Vons din Tarzana, care a primit 50.000 de dolari pentru vânzarea marelui câștigător. Persoana care s-a izbit de Edwards și „n-a spus nimic” în timp ce ieșea pe ușa supermarketului ar rămâne probabil fără cuvinte dacă ar fi descoperit întorsătura destinului.

La loterie se întâmplă lucruri ciudate. O femeie a descoperit recent că a câștigat 3 milioane de dolari căutând un alt mesaj în spam pe e-mail, astfel a găsit o notificare de la loterie.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

The Weeknd, Doja Cat, Olivia Rodrigo, cei mai nominalizați la „Billboard Music Awards” 2022

Au fost anunțați finaliștii Billboard Music Awards 2022. Evenimentul îi premiază pe cei mai de succes artiști ai anului în 62 de categorii din toate genurile muzicale. The Weeknd conduce ca finalist la 17 categorii, cel mai mult dintre orice artist din acest an. El a obținut nominalizări, inclusiv cel mai bun artist, cel mai bun artist masculin și top 100 artist. Colaborarea sa cu Ariana Grande pentru piesa „Save […]

today11 aprilie 2022

0%