Administrație

Un nou loc de joacă va fi finalizat în municipiul Călărași

today6 octombrie 2022

Fundal

Un nou loc de joacă va fi finalizat în municipiul Călărași. „Îmi face plăcere să vă anunţ că lucrările de amenajare a unui loc de joacă în zona blocurilor C18, C19, C22 şi C23 se apropie de final.

S-au montat echipamentele de joacă, urmează turnarea tartanului pe o suprafaţă de 350 mp. Investiţia este susţinută integral din bugetul local. În zonă s-au amenajat în jur de 130 de locuri de parcare de reşedinţă care vor fi atribuite cetăţenilor.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Municipiul Călărași va beneficia de un sistem de bike-sharing

Municipiul Călărași va beneficia de un sistem de bike-sharing, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene (“Sporirea gradului de mobilitate al populației prin introducerea unui sistem integrat de mobilitate urbană alternativă, cu stații inteligente automatizate de biciclete în municipiul Călărași”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020). Potrivit informațiilor furnizate de către edilul Călărașiului, Marius Dulce, deja au fost amenajate, în mai multe zone ale orașului, 19 stații de biciclete. Acesta […]

today5 octombrie 2022

0%