Life

Unde călătorim anul acesta? Top 10 cele mai căutate destinații

today14 aprilie 2022

Fundal

În aşteptarea concediului de vară, cei mai mulţi pasionaţi de turism se gândesc deja unde să meargă anul acesta. Pentru nehotărâţi, TripAdvisor a făcut lista celor mai populare destinaţii din lume.

Un loc mereu popular, Dubai a urcat încet în topul Travelers’ Choice Awards de la Tripadvisor în ultimii ani, iar acum, în 2022, deține coroana celei mai populare destinații din lume”, a declarat Justin Reid, director de destinații și călătorii la Tripadvisor, într-un e-mail către CNN Travel.

Dubai este un oraș ultramodern, care are de toate: plaje aurii, restaurante de talie mondială și hoteluri superbe. Deoarece Travelers’ Choice Awards se bazează pe recenzii ale locurilor de vizitat și lucrurilor de făcut în vacanță, pentru a fi numită „cea mai bună din lume înseamnă că o destinație a obținut recenzii excelente din partea turiștilor”, a spus Reid.

Cele mai populare 10 destinații din lume

1. Dubai, Emiratele Arabe Unite

2. Londra, Regatul Unit

3. Cancun, Mexic

4. Bali, Indonezia

5. Creta, Grecia

6. Roma, Italia

7. Cabo San Lucas, Mexic

8. Istanbul, Turcia

9. Paris, Franța

10. Hurghada, Egipt

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Documentarul „Halftime” despre Jennifer Lopez a fost selectat ca film de deschidere al festivalului Tribeca

Ediția din 2022 a Festivalului de la Tribeca va începe miercuri, 8 iunie, cu premiera mondială a filmului „Halftime”, un nou documentar Netflix care promite să popularizeze puterea de vedetă în sărbătorirea anuală a filmelor și media. Filmul o urmărește pe Jennifer Lopez în timp ce reflectă asupra carierei sale de vedetă globală a înregistrărilor și fenomen al filmului. Tribeca va găzdui premiera filmului la United Palace din Washington Heights […]

today14 aprilie 2022

0%