Life

Unde călătorim anul acesta? Top 10 cele mai căutate destinații

today6 februarie 2023

Fundal

În aşteptarea concediului de vară, cei mai mulţi pasionaţi de turism se gândesc deja unde să meargă anul acesta. Pentru nehotărâţi, TripAdvisor a făcut lista celor mai populare destinaţii din lume.

Un loc mereu popular, Dubai a urcat încet în topul Travelers’ Choice Awards de la Tripadvisor în ultimii ani, iar acum, în 2023, deține coroana celei mai populare destinații din lume”, a declarat Justin Reid, director de destinații și călătorii la Tripadvisor, într-un e-mail către CNN Travel.

Dubai este un oraș ultramodern, care are de toate: plaje aurii, restaurante de talie mondială și hoteluri superbe. Deoarece Travelers’ Choice Awards se bazează pe recenzii ale locurilor de vizitat și lucrurilor de făcut în vacanță, pentru a fi numită „cea mai bună din lume înseamnă că o destinație a obținut recenzii excelente din partea turiștilor”, a spus Reid.

Cele mai populare 10 destinații din lume

1. Dubai, Emiratele Arabe Unite

2. Londra, Regatul Unit

3. Cancun, Mexic

4. Bali, Indonezia

5. Creta, Grecia

6. Roma, Italia

7. Cabo San Lucas, Mexic

8. Istanbul, Turcia

9. Paris, Franța

10. Hurghada, Egipt

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a primit vizita unei delegații din Bulgaria

Primarul Marius Dulce a primit vineri vizita unei delegații formate din profesori și elevi din Shumen (Bulgaria) prezentă la Călărași în baza acțiunilor desfășurate în cadrul proiectului “𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢, 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢“, printre parteneri numărându-se Sindicatul Liber al Învăţământului din judeţul Călăraşi. Proiectul la care au aderat profesori români și bulgari are în vedere efectuarea de schimburi de experiență în domeniul educațional, vizitarea infrastructurii școlare, prezentarea stării învățământului în cele două […]

today6 februarie 2023

0%