Life

Unde își țin celebritățile statuetele Oscar

today13 martie 2023

Fundal

Mulți dintre noi încă îşi mai atârnă premiile pe perete sau îşi ţin trofeele la vedere, pe dulapul din sufragerie și le arată celor care le vizitează casa. Unele celebrităţi de la Hollywood care au primit unul sau mai multe Oscaruri au evitat să le păstreze în casă.

Kevin Costner şi-a ţinut Oscarurile în sertar

Câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun film și pentru cel mai bun regizor pentru pelicula „Dancing with Wolves‟ în anul 1991, Kevin Costner și-a păstrat statuetele timp de mulți ani într-un sertar cu lenjerie intimă de teamă să nu-i fie furate. Peste un timp, le-a pus în sala lui de proiecție, pe care actorul îl consideră locul perfect, fiind plin de postere cu filme care l-au influențat.

Jennifer Lawrence le-a dat statueta părinţilor

Actriţa a câștigat primul ei Oscar pentru filmul „Silver Linings Playbook‟, în care a jucat alături de Bradley Cooper. A dezvăluit că i s-a părut ciudat să-şi ţină statueta acasă și că dădea holului în care o aşezase o atmosferă ciudată. Prin urmare, le-a oferit-o părinților ei care i-au găsit loc pe un pian, în casa lor din Kentucky.

Reese Witherspoon şi-ar fi făcut colier din Oscar

Witherspoon a câștigat statueta pentru cea mai bună actriță în filmul „Walk the Line‟, în anul 2006. În loc să-şi păstreze Oscarul în casă, s-a gândit să-l transforme într-un colier frumos. Apoi, şi-a dat seama că ideea nu era prea practică, așa că a păstrat-o în camera de zi.

Cate Blanchett şi-a donat o statuetă unui muzeu

Blanchett a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar în filmul „The Aviator‟ în 2004, iar 10 ani mai târziu, premiul pentru cea mai bună actriță din pelicula „Blue Jasmine‟. Actrița a ales să doneze una dintre statuetele ei de aur către ACMI, care este muzeul de film, televiziune, joc video și artă din Australia natală. „Pot să plătesc o taxă de intrare și să merg s-o văd din când în când‟, a spus ea. Pe cea de-a doua statuetă a păstrat-o în propria casă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Vicepreședintele CJ Călărași, Ion Samoilă, a participat în Spania la Conferința Regiunilor Periferice Maritime

Conferința Regiunilor Periferice Maritime s-a desfășurat în perioada 8-10 martie în Cartagena, Spania. Consiliul Județean Călărași a fost reprezentat de vicepreședintele Ion Samoilă și managerul public, Marius Fulga. Printre temele de interes dezbătute, au fost: implicarea tinerilor în elaborarea politicilor publice, coeziunea Regiunilor membre în fața provocărilor de siguranță și economice, precum și creșterea capacității de protejare a mediului prin tranziția către energia regenerabilă. "Pentru a reduce decalajele dezvoltării și […]

today13 martie 2023

0%