Life

Unde locuiesc „cei mai prietenoși‟ oameni din lume

today29 august 2022

Fundal

Unul dintre punctele forte pe care le poate avea o țară este amabilitatea localnicilor. Pentru a le oferi turiștilor experiențe plăcute, cercetătorii și-au dorit să afle în ce țară locuiesc „cei mai de treabă‟ oameni din lume.

Fiecare țară are plusurile sale, fie că ne referim la peisajele superbe, la istoria bogată sau la preparatele tradiționale. Însă o destinație prietenoasă, cu locuitori deschiși și zâmbitori, îți garantează o vacanță frumoasă, plină de experiențe autentice, potrivit clickpentrufemei.ro. Iată care este topul celor mai prietenoase și primitoare țări din lume!

Top 10 cele mai prietenoase destinații din întreaga lume

Locul 10: Scoția este o destinație ideală pentru călătorii. Peisajele sale spectaculoase și numeroasele castele sunt motive suficiente pentru a vizita această țară, însă primirea călduroasă, generozitatea și bunătatea oamenilor, cu siguranță, te va fermeca.

Locul 9: Conform datelor „Countryeconomy‟, Finlanda se bucură de cel mai mare indice al fericirii. Așa că nu este de mirare că în Finlanda se află una dintre cele mai prietenoase și deschise populații din lume!

Locul 8: Dacă își dorești să ajungi într-o țară primitoare din America Centrală, fă-ți bagajele pentru Costa Rica! Peisajele sale luxuriante și generozitatea localnicilor, clasează Costa Rica pe locul 8 în clasament.

Locul 7: Țările din Africa de Vest sunt cunoscute pentru generozitatea locuitorilor, iar Senegal nu face excepție! Dacă ajungi aici, să nu rămâi surprins dacă vei fi invitat de către localnici la dans sau la o masă tradițională!

Locul 6: Locuitorii din Portugalia sunt prietenoși, zâmbitori și gata să ajute turiștii care le vizitează țara. De asemenea, Portugalia este atractivă, oferind peisaje variate, orașe colorate, plaje frumoase și mâncare delicioasă.

Locul 5: Danemarca este cunoscută pentru atmosfera caldă. Combinată cu atitudinea pozitivă a danezilor, Danemarca devine una dintre cele mai primitoare destinații din lume.

Locul 4: Pentru că în Cambodgia, (cunoscută și ca „Țara Zâmbetelor‟) locuiesc mulți budiști, care primesc turiștii cu generozitate și respect, ea se clasează pe locul 4 în topul celor mai prietenoase țări din lume.

Locul 3: În Suedia, locuitorii au un stil de viață echilibrat, armonios și tolerant. Poate, de aceea, este una dintre cele mai calde țări scandinave!

Locul 2: Maroc este o țară extrem de prietenoasă, marocanii fiind foarte primitori. Le place să socializeze cu turiștii și își doresc să le ofere vizitatorilor o experiență plăcută în țara lor.

Locul 1: Pe locul 1 în top se clasează Canada. Bunătatea canadiană este recunoscută în întreaga lume, iar turiștii ajunși în această țară se pot bucura de interacțiuni prietenoase cu localnicii.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Complexul de Agrement Dumbrava organizează ziua adopțiilor la ZOO

Complexul de Agrement Dumbrava organizează ziua adopțiilor la ZOO! Sâmbătă, 3 septembrie, călărășenii sunt invitați la acest eveniment realizat în colaborare cu Serviciului Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași, care se va desfășura în intervalul 9.30-13.30. Evenimentul are ca scop încurajarea adopțiilor câinilor fără stăpân și totodată lansează un nou concept pentru Zoo Călărași și anume: adopția la distanță. Astfel, vizitatorii grădinii vor avea șansa să plece acasă cu un cățel sau cu un certificat de părinte adoptiv al […]

today29 august 2022

0%