Neobișnuit

Aeroporturi unice în lume

today13 iulie 2023

Fundal

Dacă ești un pasionat de călătorii, sunt șanse să fi trecut prin mai multe aeroporturi în viața ta, iar unele ies în evidență mai mult decât altele. Unele au facilități uimitoare, în timp ce altele se mândresc cu un design unic completat de o colecție unică de lucrări de artă. Unii oameni călătoresc doar pentru a vedea aeroporturile unice ale lumii.

Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir

Este cunoscut sub numele de Aeroportul Internațional Male. Este situat lângă capitala insula Male, pe insula Hulhule din Male de Nord. Aeroportul este construit pe propria sa insulă și arată din cer ca un portavion gigantic.

Aeroportul Internațional Kansai

Situat în Golful Osaka, Japonia, Aeroportul Internațional Kansai are 2,6 mile lățime și 2,5 mile lungime. Este în întregime în larg, pe o insulă artificială. Aeroportul este atât de mare încât poate fi văzut din spațiu.

Aeroportul Kushok Bakula Rimpochhe

Are 3.236 m deasupra nivelului mării, ceea ce îl face unul dintre cele mai înalte aeroporturi din lume. Avioanele pot decola și ateriza doar dimineața, pentru că după-amiază bate vântul foarte puternic. Pasagerii trebuie să fie la aeroport cu două ore înainte de plecare. Verificările de securitate sunt primordiale în acest aeroport din cauza problemelor teroriste.

Aerodromul Agatti, Lakshadweep, India

Este înconjurat de Oceanul Indian și are o lungime de 4.000 de metri. Este singurul aeroport din Lakshadweep, India. Pista scurtă prezintă foarte mult pericol și s-au făcut propuneri de extindere.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 motive pentru care ar trebui să ai un acvariu acasă

Iubitorii de animale includ adesea un acvariu undeva în spațiul lor de locuit, deoarece are multe beneficii decorative, dar și pentru sănătate. Poți alege peștele de apă dulce sau de apă sărată, broaște acvatice sau țestoase. Unde plasezi un acvariu Acvariile trebuie amplasate acolo unde pot fi admirate. Atunci când sunt amplasate în zonele principale de locuit, cum ar fi o cameră de familie, o sufragerie sau o zonă de […]

today13 iulie 2023

0%