Neobișnuit

Unele dintre cele mai unice aeroporturi din lume

today8 februarie 2022

Fundal

Dacă ești un pasionat de călătorii, sunt șanse să fi trecut prin mai multe aeroporturi în viața ta, iar unele ies în evidență mai mult decât altele. Unele au facilități uimitoare, în timp ce altele se mândresc cu un design unic completat de o colecție unică de lucrări de artă. Unii oameni călătoresc doar pentru a vedea aeroporturile unice ale lumii.

Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir

Este cunoscut sub numele de Aeroportul Internațional Male. Este situat lângă capitala insula Male, pe insula Hulhule din Male de Nord. Aeroportul este construit pe propria sa insulă și arată din cer ca un portavion gigantic.

Aeroportul Internațional Kansai

Situat în Golful Osaka, Japonia, Aeroportul Internațional Kansai are 2,6 mile lățime și 2,5 mile lungime. Este în întregime în larg, pe o insulă artificială. Aeroportul este atât de mare încât poate fi văzut din spațiu.

Aeroportul Kushok Bakula Rimpochhe

Are 3.236 m deasupra nivelului mării, ceea ce îl face unul dintre cele mai înalte aeroporturi din lume. Avioanele pot decola și ateriza doar dimineața, pentru că după-amiază bate vântul foarte puternic. Pasagerii trebuie să fie la aeroport cu două ore înainte de plecare. Verificările de securitate sunt primordiale în acest aeroport din cauza problemelor teroriste.

Aerodromul Agatti, Lakshadweep, India

Este înconjurat de Oceanul Indian și are o lungime de 4.000 de metri. Este singurul aeroport din Lakshadweep, India. Pista scurtă prezintă foarte mult pericol și s-au făcut propuneri de extindere.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

VIDEO: Antonia colaborează cu Arkanian în noua piesă

Arkanian și ANTONIA ne prezintă o poveste de dragoste cu scântei în noul videoclip "Complicated", potrivit infomusic.ro. Înainte de a fi lansată în versiune de duet, piesa care a devenit virală pe TikTok, așa ajungându-se la ideea unei colaborări cu Antonia. "Complicated" a fost compusă de Arkanian și Alex Velea, textul fiind semnat de Arkanian, Alex Velea, Rashid și Antonia. Videoclipul a fost filmat și regizat de Ciolpan. "Îmi doream […]

today8 februarie 2022

0%