Administrație

Va fi sistată furnizarea apei potabile în Centrul Vechi

today18 mai 2022

Fundal

Sistarea furnizării a apei de astăzi a fost reprogramată pentru mâine. „Având în vedere 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐭𝐦𝐨𝐬𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐯𝐨𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 de astăzi, vă comunicăm că în data de 𝟏𝟗 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐫 𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝟏𝟑:𝟎𝟎, se vor executa lucrări în zona Centrului Vechi din municipiu în vederea înlocuirii conductei de distribuție a apei potabile, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, timp de 3 ore, către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐀𝟏𝟕.

Rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.”, este comunicatul transmis de reprezentanții Ecoaqua.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Noul sediu al Primăriei Grădiștea va fi inaugurat până la data de 1 august

Noul sediu al Primăriei Grădiștea se află într-un stadiu foarte avansat al construcției, la acest moment se lucrează la finisaje. Primăria dispune de un demisol spațios, parter și un etaj. Parterul primăriei va dispune de șase birouri care vor găzdui toate serviciile. Vasile Matei, primarul comunei Grădiștea a declarat într-un interviu pentru Canal Sud că speră ca noul sediu al primăriei să fie inaugurat pe data de 1 August împreună […]

today18 mai 2022

0%