Life

Vanessa Hudgens va fi gazda premiilor MTV Movie & TV 2022

today24 mai 2022

Fundal

Vanessa Hudgens va găzdui premiile MTV Movie & TV 2022. Evenimentul va avea loc la Barker Hangar din Los Angeles duminică, 5 iunie. Anul acesta, MTV Movie & TV Awards și Movie & TV Awards: UNSCRIPTED vor fi difuzate acum ca un eveniment de o noapte.

Hudgens revine pe scena MTV, după o activitate de găzduire foarte apreciată în 2020, la MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time, aducând un omagiu celor mai mari și mai bune momente din film și televiziune cu categorii de premii, prezentări memorabile și spectacole de la cele mai tari vedete de astăzi.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Județean Călărași și PAID au semnat un protocol de colaborare

PAID continuă eforturile de a duce în teritoriu mesajul despre importanța asigurării împotriva dezastrelor naturale, cât mai aproape de cei care au nevoie să îl audă. În acest sens a fost semnat un protocol de colaborare între Consiliul Județean Călărași și PAID, pentru organizarea și desfășurarea unor campanii de informare referitoare la încheierea asigurării obligatorii a locuințelor împotriva dezastrelor naturale. Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale – este primul pas […]

today24 mai 2022

0%