Administrație

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, prezent la lansarea noului Program Regional Sud-Muntenia 2021-2027

today25 noiembrie 2022

Fundal

1,5 miliarde de euro sunt banii europeni disponibili în noul Program Regional Sud-Muntenia 2021-2027, lansat, ieri, la Călărași.

În cadrul aceluiași eveniment a avut loc și inaugurarea corpului B al sediului ADR Sud-Muntenia, o clădire modernă care va găzdui nucleul proiectelor de dezvoltare a zonei noastre. „Lansarea noului program reprezintă investiții pentru administrația județeană deja familiarizată cu procedurile POR. Echipa Direcției de Dezvoltare a Consiliului Județean Călărași pregătește deja cereri pentru două drumuri județene, 201 B și 309, care vor fi depuse pe prima axa de finanțare- Infrastructură.

Suntem atenți la tot ceea ce se lansează ca județul nostru să se dezvolte durabil și ca fiecare unitate administrativ teritorială să dețină informația corectă și să fie îndrumată spre depunerea de proiecte.” a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară, marţi, 29 noiembrie 2022, începând cu ora 16:30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi: Proiect de hotărâre privind aprobarea ,,Programului de acţiune pentru activităţile de curăţare şi transport al zăpezii de pe căile publice şi de menţinere în funcţiune a acestora pe timp de polei sau […]

today25 noiembrie 2022

0%