Life

Vedete care au apelat la machiajul permanent și nu au regretat

today12 iunie 2023

Fundal

Nu este un secret pentru nimeni că multe vedete sunt obsedate de machiajul permanent. Acesta le ajută să arate bine în orice moment. Cu paparazzii pândind în jur, așteptând să le facă o poză urâtă, trebuie să arate bine 24/7. Să vedem care sunt cele mai populare tratamente în rândul vedetelor și care sunt vedetele cu machiaj permanent.

Mila Kunis

Când te gândești la sprâncenele care schimbă jocul, prima asociere este Cara Delavigne. În urmă cu câțiva ani, toată lumea era înnebunită după sprâncenele ei groase, stufoase și naturale.

Atunci tratamentul cu microblading a început să devină popular.

Multe vedete cu machiaj permanent au de fapt microblading, iar Mila Kunis este una dintre ele. Ea a decis să scape de sprâncenele subțiri, desenate cu creion și să opteze pentru acest tratament super popular.

Michelle Obama

Se presupune că soția fostului președinte al SUA, un simbol al eleganței și stilului, iubește beneficiile machiajului permanent.

Potrivit unor surse de frumusețe, Michelle și-a tatuat sprâncenele într-un mod atât de natural și delicat încât i se potrivesc perfect.

Megan Fox

Internetul este plin de fotografiile înainte-după ale lui Megan Fox, care spun cât de mult s-a schimbat ea de-a lungul anilor. Există câteva tratamente și proceduri la care a fost supusă, dar cea mai evidentă este umplerea buzelor. De asemenea, dacă ne uităm la fotografiile ei fără machiaj, se vede că genele ei sunt încă destul de voluminoase, așa că sigur își aplică extensii de gene, de asemenea și-a tatuat sprâncenele.

Jennifer Lopez

J Lo îmbătrânește ca vinul. Femeile din întreaga lume invidiază aspectul ei perfect. Cântăreața a apelat la micro-pigmentare sprâncene.

Nicolas Cage

Nu este nicio surpriză că mulți dintre bărbații de la Hollywood sunt și fani ai machiajului permanent – păcat că nu vor recunoaște acest lucru! Unul dintre cei mai populari actori ai tuturor generatiilor, Nicolas Cage, a descoperit cateva tratamente care l-au ajutat sa arate mai tânăr. El și-a tatuat sprâncenele.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

18 beneficiari de ajutor social prestează muncă în folosul comunității la Spații Verzi

Direcția de Asistență Socială, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, informează că, potrivit Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, 18 beneficiari de ajutor social, apți de muncă, au fost repartizați la Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, pentru a presta, în luna iunie, un anumit număr de ore de muncă. Orele fluctuează, în funcție de venitul minim încasat (între 9 și 29 de ore/lună). De asemenea, beneficiarii serviciilor Cantinei de Ajutor Social […]

today12 iunie 2023

0%