Life

Vedete care au devenit celebre din întâmplare

today8 noiembrie 2022

Fundal

Este greu să ni-l imaginăm pe Brad Pitt purtând un costum de pui, dar ni-l putem aminti din filmul Troia. Este greu să ți-o imaginezi pe Pamela Anderson ca instructor de fitness la sală în loc să facă ședințe foto. Cu toate acestea, aceste scenarii ar fi putut fi adevărate dacă nu ar fi avut norocul să apară la locul potrivit la momentul potrivit.

Jennifer Aniston își căuta mașina când l-a întâlnit pe președintele celei mai mari companii de televiziune

Înainte de a deveni o actriță de renume mondial, Jennifer Aniston a interpretat mai multe roluri în proiecte care nu au avut mare succes. Odată, actrița a dat peste fostul președinte al NBC Entertainment, Warren Littlefield, la o benzinărie de pe Sunset Boulevard din Hollywood. Când a terminat de alimentat mașina, Aniston l-a întrebat: „Mi se va întâmpla vreodată?” Littlefield s-a gândit un timp și a răspuns: „Da. Curând după aceea, a fost invitată la audiția pentru seria Friends, unde actrița a primit rolul lui Rachel Green.

Brad Pitt avea slujbe ciudate

În anii săi de student, Brad Pitt studia jurnalismul, dar a abandonat facultatea cu 2 săptămâni înainte de absolvire. Faima mondială nu a venit dintr-o dată. Pitt a fost de acord să accepte orice slujbă pentru a putea plăti facturile. A lucrat ca mascota la o cafenea purtând un costum de pui și a condus dansatoarele la petrecerile burlacilor. Potrivit actorului, aceste locuri de muncă i-au oferit șansa de a găsi contactele potrivite și l-au adus la profesorul de actorie, Roy London, care l-a ajutat să-și dezvolte talentul și să obțină primele roluri în filme.

Justin Bieber a postat coveruri pe YouTube și a fost observat de un producător

Justin Bieber a fost prezent în muzică încă din copilărie – a cântat la tobe, la pian, la chitară și la trompetă. La 12 ani, a participat la un concurs de canto în orașul canadian Stratford, unde a ocupat locul doi. Mama tânărului artist și-a postat videoclipul pe YouTube pentru a-i ajuta pe alți membri ai familiei lor și prietenii lor să-l urmărească care nu au putut să participe la spectacol. După aceea, el a încărcat mai multe videoclipuri în care Justin cânta cover-uri de melodii populare. Audiența canalului creștea treptat, iar videoclipurile sale au început să câștige peste 60.000 de vizualizări. Printre cei care i-au ascultat piesele, s-a numărat și producătorul muzical Scott Brown, care l-a invitat pe cântărețul de 13 ani să înregistreze primul său demo într-un studio din Atlanta.

Oprah Winfrey a lucrat la un post de radio după ce a câștigat un concurs de frumusețe

Când Oprah Winfrey avea 17 ani, postul de radio local din Nashville a invitat-o să participe la un concurs de frumusețe. Câștigătoarei i s-a promis titlul Miss Fire Prevention. Printre participanți erau doar fete roșcate, așa că se părea că Oprah nu avea nicio șansă să câștige. Dar apoi a auzit întrebarea: „Cum ai cheltui un milion de dolari?” În timp ce ceilalți participanți se întreceau în generozitatea lor, Winfrey a răspuns sincer: „Dacă aș avea un milion de dolari, aș fi o proastă care cheltuiește. Nu sunt sigură pe ce l-aș cheltui, dar l-aș cheltui sigur. Cheltuind prost.” Sinceritatea și simțul umorului ei au cucerit juriul și a câștigat coroana. Mai mult, Oprah a primit o ofertă de muncă chiar la acel post de radio și și-a început cariera de succes în lumea media.

Pamela Anderson a fost „găsită” la un meci de fotbal

Pamela Anderson a lucrat ca instructor de fitness până când a fost „găsită” la un meci de fotbal în Canada. Ea a venit la meci într-un tricou strâns cu un logo pe el și a fost difuzată pe ecranul gigant al stadionului. Reclama neașteptată a mulțumit reprezentanților companiei, iar lui Anderson i s-a oferit un contract. Curând după aceea, făcea ședințe foto pentru reviste și apoi și-a luat rolul emblematic din Baywatch.

Eva Mendes pur și simplu își ajuta vecina

Cariera Evei Mendes a început când își ajuta vecina. I-a cerut să fie model pentru portofoliul său și a făcut mai multe fotografii. Un agent, care a văzut ulterior fotografiile, a rămas uimit de frumusețea ei și a vrut un contract pentru Eva. După ce a contactat-o pe Mendes, recrutorul a semnat imediat un contract pentru câteva roluri secundare. Atunci a început viitorul luminos pe ecran al actriței.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Guns N’ Roses a lansat o nouă versiune a piesei „November Rain”. AUDIO

Guns N' Roses continuă să creeze hype înainte de ceea ce pare a fi pregătirea unui nou material discografic şi ne oferă deocamdată o reeditare a unuia dintre marile sale hituri, "November Rain", potrivit infomusic.ro. Pe 3 noiembrie trupa a lansat pe canalul oficial YouTube ediţia 2022 a piesei "November Rain". "November Rain" este un single de pe al treilea album de studio Guns N' Roses, "Use Your Illusion I", […]

today8 noiembrie 2022

0%