Life

Vedete care refuză să facă poze cu fanii

today30 august 2022

Fundal

În timp ce unele celebrități își răsfăță fanii cu un selfie, altele resping ferm cererea. Cel mai evident motiv este legat de confidențialitate.

Jennifer Lawrence

După ce a devenit celebră, vedeta din Jocurile Foamei a evitat să iasă la cină pentru că era îngrijorată de ideea de a-și întâlni fanii acolo. Potrivit CNN, ea a învățat de atunci cum să spună „nu” fără nicio vină sau stinghere. „Uneori sunt drăguță, alteori sunt într-o dispoziție proastă. Dacă sunt la cină și mănânc și cineva vrea să mă ridic și să fac o poză, pot spune nu.”

Maisie Williams

Ce a făcut Maisie Williams de când s-a încheiat Game of Thrones? Pe lângă faptul că a preluat noi proiecte, a trebuit să învețe și să tragă niște limite cu fanii ei. Potrivit Nylon, pur și simplu nu înțelege impulsul oamenilor de a face o poză cu cineva care îi place. „Dacă aș fi cu adevărat îndrăgostită de cineva, nu mi-aș dori doar o poză. Aș vrea să stau cu ea”, a spus ea. Are sens. Este sigur să presupunem că fanii vor ca vedetele lor preferate să fie fericite. Deci de ce să-i deranjezi în viața de zi cu zi?

Kit Harrington

Kit Harrington este un alt actor din Game of Thrones care nu face poze cu fanii, mai ales când este împreună cu și soția sa, Rose Leslie. Potrivit Elle, el își amintește vremurile în care filmau sezonul 1 cu drag pentru că „nu erau recunoscuți în stradă”.

Emma Watson

Emma Watson s-a transformat dintr-un copil actor într-un activist pasionat chiar în fața ochilor noștri. În 2017, a făcut o poveste de copertă pentru Vanity Fair în care a vorbit pe scurt despre subiectul fotografierii. Este o chestiune de confidențialitate a datelor. „Dacă cineva îmi face o fotografie și o postează, în două secunde a creat un marcator cu exact locul în care mă aflu la 10 metri. Ei pot vedea ce port și cu cine sunt. Pur și simplu nu pot oferi acele date de urmărire. Nu am vrea ca lumea să știe ce facem în orice moment al zilei.”

Chris Pratt

Doar pentru că refuză să facă poze cu fanii, nu înseamnă că Chris Pratt urăște să se întâlnească cu ei. Potrivit HelloGiggles, Pratt oferă în schimb o strângere de mână, dar de multe ori, fanii oricum vor să facă poza.

Justin Bieber

Când Justin Bieber a devenit celebru, a fost una dintre cele mai faimoase celebrități din întreaga lume. La început, a fost bucuros să facă zilele frumoase fanilor săi făcând o poză cu ei, dar de atunci s-a săturat.

În 2016, el a spus pentru Time că se simte ca un animal de la grădina zoologică. „S-a ajuns la punctul în care oamenii nici măcar nu mă vor saluta sau mă vor recunoaște ca om”. Singurul fan al lui care poate face poze cu el este sotia lui Hailey.

Miley Cyrus

În 2013, Miley a explicat că urăște să facă poze cu fanii. Totuși, nu pentru că este obositor, ci pentru că i se pare jenant. Ea poate fi una dintre cele mai faimoase vedete pop, dar asta nu înseamnă că nu este conștientă de camera. Când are îndoieli cu privire la poza, ea scoate limba.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Învață să refuzi și o să fii mai fericit!

Cuvintele au o putere extraordinară. Chiar şi unul singur ar putea să combată anxietatea cu efectele ei: bătăi de inimă accelerate, mușchi încordați, dificultăţi de respiraţie, gură uscată, potrivit clickpentrufemei.ro. Dacă ai spune mai des un anumit cuvânt ai scăpa mai uşor de stres şi de anxietate. Se întâmplă adesea să te lași copleşit de ele, pentru că nu există niciodată suficiente ore într-o zi pentru toate lucrurile pe care […]

today30 august 2022

0%