Life

Vedete care s-au întors la școală după ce au devenit celebre

today17 mai 2022

Fundal

Anthony Anderson, Leah Remini, Kim Kardashian și alții demonstrează că niciodată nu este prea târziu să îți termini studiile chiar dacă ești o vedetă.

Anthony Anderson

La câteva săptămâni după ce seria sa a fost încheiată după opt sezoane de emisie, Anderson a sărbătorit o altă etapă importantă: absolvirea Universității Howard!

Cuvintele nu pot descrie emoția în care mă aflu în acest moment. Au trecut, literalmente, 30 de ani”, a scris actorul într-o postare pe Instagram din mai 2022, împărtășind fotografii din ziua începerii. „Nu este niciodată prea târziu! Lucrurile se întâmplă când ar trebui să se întâmple!”

Anderson a obținut un BFA de la Colegiul de Arte Frumoase Chadwick Boseman, realizând un vis care a început cu zeci de ani în urmă. Vedeta a vorbit anterior despre perioada petrecută la HBCU în interviul din 2018 cu Jimmy Fallon, dezvăluind că inițial a renunțat din motive financiare.

Megan Thee Stallion

În ciuda ascensiunii ei supersonice la faimă, inclusiv mai multe premii Grammy, inclusiv Cel mai bun artist nou în 2021, artista s-a angajat să-și obțină diploma pentru a-și onora regretata mamă.

Vedeta a absolvit în decembrie 2021 Texas Southern University. „Vreau să-mi iau diploma pentru că îmi doresc foarte mult ca mama mea să fie mândră”, a spus despre mama ei Holly Thomas, care a murit în martie 2019 după ce s-a luptat cu cancerul la creier. „M-a văzut mergând la școală înainte să moară”.

Kim Kardashian

Aceasta calcă pe urmele regretatului ei tată, avocatul Robert Kardashian, pentru a-și lua o diplomă în drept. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre aspirațiile ei juridice într-un interviu pentru Vogue în aprilie 2019, spunând că a început o ucenicie de patru ani la o firmă din San Francisco.

Deși a urmat pentru scurt timp la Pierce College din Los Angeles, nu a absolvit niciodată. Cu toate acestea, California este unul dintre celelalte trei state din S.U.A. care oferă o cale de a trece baroul fără a urma o facultate de drept „citind legea” sau ucenic cu un avocat sau un judecător.

Studiind cu profesori privați, mogul de frumusețe a dezvăluit în timpul unui episod din mai al KUWTK că a picat pentru a doua oară examenul baby bar. La a patra încercare, în decembrie 2021, ea a trecut, împărtășindu-și mândria pe Twitter.

Eva Longoria

Actrița și-a obținut diploma de master la California State University Northridge în 2013, în timp ce încă filma Desperate Housewives.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Regina Elisabeta a participat la Jubileul de platină la împlinirea a 70 de ani de la moartea tatălui ei

Regina Elisabeta a participat la Jubileul de platină la împlinirea a 70 de ani de la moartea tatălui ei, regele George al VI-lea. Dar abia în acest weekend monarhul a început cu adevărat sărbătorile. Sâmbătă, regina și-a făcut prima apariție în afara Castelului Windsor de la sfârșitul lunii martie pentru a participa la Royal Windsor Horse Show, unde și-a urmărit caii concurând. Duminică, ea s-a întors pentru a urmări un […]

today17 mai 2022

0%