Life

Vedete care urăsc alcoolul

today16 octombrie 2023

Fundal

Viața de la Hollywood este faimoasă pentru petrecerile extravagante și băuturile scumpe. De aceea, pare ireal ca unele vedete mari refuză să consume alcool. Cu toate acestea, există niște nume mari care nu își asociază imaginea cu băuturile alcoolice.

1. Tom Cruise

Greu de imaginat, dar starul filmului Cocktail nu s-a atins de alcool de mulți ani.

2. Jennifer Lopez

Vedeta a renunțat la băuturile alcoolice complet din viața ei de dragul sănătății. Cu toate acestea, actrița ia o gură mică de alcool atunci când ciocnește cu cineva, din respect pentru acea persoană.

3. Kerry Washington

Deși personajul ei din serialul “Scandal” nu se dă în lături de la un pahar de vin, Kerry a recunoscut că atinge o sticlă de vin doar o dată sau de două ori pe an. Citată de New York Magazine, actrița a explicat și motivul: “Cine are nevoie de calorii în plus”?.

4. Bradley Cooper

Actorul celebru pentru rolul din “Marea Mahmureala” a renunțat cu mulți ani în urmă la alcool. Culmea, a luat această decizie după o beție cruntă în care i s-a părut o idee bună să se dea cu capul de podea.

5. Kim Kardashian

Gazda a numeroase petreceri în Los Angeles și imagine a unei băuturi alcoolice în perioada 2011-2013, vedeta a declarat ca nu bea alcool mai deloc, pentru că nu-i place gustul.

6. Eminem

După o dependență urată de alcool și droguri, raperul american a decis să-și îndrepte viața. În prezent, el are câțiva ani deja de când nu a mai pus gura pe o băutura alcoolică.

7. David Beckham

Credeți că abdomenul plat se menține cu bere? Sportivul a renunțat la băuturile alcoolice cu mulți ani în urma de dragul sănătății.

8. Kristin Davis și Kim Cattrall

Deși nu am putea să ne închipuim serialul “Sex and the City” fără câte un Cosmopolitan în mâinile celor patru actrițe, Kristin Davis și Kim Cattrall nu sunt mari fane ale băuturilor alcoolice. Kristin a renunțat de pe la 20 de ani la băutură ca să-și construiască o carieră în actorie, iar Kim Cattrall a spus că ar preferă să-și cumpere o pereche de pantofi decât un cocktail.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

86 de copii instituționalizați s-au bucurat de o vacanță prin proiectul “Pregătiți pentru viață”

"Pregătiți pentru viață" - un proiect inițiat pentru copiii din sistemul de protecție socială de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților, beneficiari fiind copiii din evidența tuturor direcțiilor de asistență socială și protecția copilului. Prin acest proiect au fost asigurate weekend-uri de recreere și socializare îmbinate cu activități concrete de dezvoltare a deprinderilor de […]

today16 octombrie 2023

0%