Life

Vedete care urăsc alcoolul

today6 februarie 2023

Fundal

Viața de la Hollywood este faimoasă pentru petrecerile extravagante și băuturile scumpe. De aceea, pare ireal ca unele vedete mari refuză să consume alcool. Cu toate acestea, există niște nume mari care nu își asociază imaginea cu băuturile alcoolice.

1. Tom Cruise

Greu de imaginat, dar starul filmului Cocktail nu s-a atins de alcool de mulți ani.

2. Jennifer Lopez

Vedeta a renunțat la băuturile alcoolice complet din viața ei de dragul sănătății. Cu toate acestea, actrița ia o gură mică de alcool atunci când ciocnește cu cineva, din respect pentru acea persoană.

3. Kerry Washington

Deși personajul ei din serialul „Scandal” nu se dă în lături de la un pahar de vin, Kerry a recunoscut că atinge o sticlă de vin doar o dată sau de două ori pe an. Citată de New York Magazine, actrița a explicat și motivul: „Cine are nevoie de calorii în plus”?.

4. Bradley Cooper

Actorul celebru pentru rolul din “Marea Mahmureala” a renunțat cu mulți ani în urmă la alcool. Culmea, a luat această decizie după o beție cruntă în care i s-a părut o idee bună să se dea cu capul de podea.

5. Kim Kardashian

Gazda a numeroase petreceri în Los Angeles și imagine a unei băuturi alcoolice în perioada 2011-2013, vedeta a declarat ca nu bea alcool mai deloc, pentru că nu-i place gustul.

6. Eminem

După o dependență urată de alcool și droguri, raperul american a decis să-și îndrepte viața. În prezent, el are câțiva ani deja de când nu a mai pus gura pe o băutura alcoolică.

7. David Beckham

Credeți că abdomenul plat se menține cu bere? Sportivul a renunțat la băuturile alcoolice cu mulți ani în urma de dragul sănătății.

8. Kristin Davis și Kim Cattrall

Deși nu am putea să ne închipuim serialul “Sex and the City” fără câte un Cosmopolitan în mâinile celor patru actrițe, Kristin Davis și Kim Cattrall nu sunt mari fane ale băuturilor alcoolice. Kristin a renunțat de pe la 20 de ani la băutură ca să-și construiască o carieră în actorie, iar Kim Cattrall a spus că ar preferă să-și cumpere o pereche de pantofi decât un cocktail.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Unde călătorim anul acesta? Top 10 cele mai căutate destinații

În aşteptarea concediului de vară, cei mai mulţi pasionaţi de turism se gândesc deja unde să meargă anul acesta. Pentru nehotărâţi, TripAdvisor a făcut lista celor mai populare destinaţii din lume. „Un loc mereu popular, Dubai a urcat încet în topul Travelers’ Choice Awards de la Tripadvisor în ultimii ani, iar acum, în 2023, deține coroana celei mai populare destinații din lume”, a declarat Justin Reid, director de destinații și […]

today6 februarie 2023

0%