Life

Vedete obsedate de curățenie

today9 august 2022

Fundal

Dacă ai crede că faima și averea sunt suficiente pentru a garanta că celebritățile nu se vor apropia niciodată de o mătură, ai greși foarte mult. Unele vedete nu se mulțumesc să aștepte ca femeia de serviciu să facă ordine în casele de mai multe milioane de dolari.

Taylor Swift

Când Taylor Swift nu cântă, cântăreața country/pop se pare că dorește să-și mențină spațiul de locuit cât mai imaculat posibil. Ea a recunoscut odată, în timpul unui interviu la Celebrity Close Up (prin People), că este „un fel de ciudată îngrijită”, spunând că a face patul este o necesitate la ea acasă.

David Beckham

David Beckham arată întotdeauna îngrijit în fotografii. Dar în spatele fațadei elegante a starului mondial de fotbal se află un secret îngrijorător. Potrivit Independent din Marea Britanie, Beckham s-a luptat ani de zile cu tulburarea obsesiv-compulsivă. El a mărturisit că TOC lui l-a determinat adesea să rearanjeze neobosit camerele de hotel, aliniind chiar și cutiile de suc pentru a face totul „perfect”. A mai avut și preferința de a purta haine albe îngrijite, care să se asorteze cu mobilierul alb impecabil, asta pentru că-și aliniază cămășile în funcție de culoare.

Madonna

Madonna este probabil ultima persoană pe care ai fi considerat-o obsedată de curățenie. Cu toate acestea, Madonna tinde să exagereze în numele ordinii. De exemplu, tabloidul britanic The Mirror a susținut că Madge a mers până la a angaja „o echipă de sterilizare” pentru a-și curăța camera, astfel încât să nu lase nicio urmă de păr, piele și salivă în vestiare în timpul turneului ei MDNA din 2012.

Scarlett Johansson

Cameristele din întreaga lume trebuie să o iubească pe Scarlett Johansson. Nu pentru că este o vedetă de cinema faimoasă și frumoasă, ci pentru că dedicarea ei față de curățenie le face munca mult mai ușoară. Ea a fost citată de New York Times spunând: „Când stau într-un hotel, fac curățenie în cameră înainte să vină femeia de serviciu – nu vei găsi niciodată rufe pe podeaua mea”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de asfaltare a străzii Rahova sunt în plină desfăşurare

Lucrările de asfaltare a străzii Rahova sunt în plină desfăşurare. „Ieri a început turnarea stratului de egalizare pe ultimul tronson de circa 700 de metri. Urmează aducerea la cotă a căminelor de pe carosabil, după care se va aplica stratul final, de uzură. Am primit asigurări că lucrările se vor finaliza până la sfârşitul acestei luni.” a declarat primarul Marius Dulce. Strada Rahova, modernizată din resursele primăriei, are o lungime […]

today9 august 2022

0%