Life

Vera Wang, în vârstă de 73 de ani, a uimit la CFDA Awards 2022

today9 noiembrie 2022

Fundal

Vera Wang nu se teme să arate ce are. Îndrăgitul designer de rochii de mireasă a participat luni seară la premiile CFDA 2022, purtând o ținută cu design propriu, cu șosete până la coapse și tocuri cu platformă înalte. Prezentă alături de Vanessa Hudgens, vedeta în vârstă de 78 de ani a purtat pantaloni negri, cu un top decupat, cu bretele subțiri și mâneci bufante.

Și-a purtat părul în două cozi împletite și s-a accesorizat cu ochelari de soare supradimensionați. Prietenii și fanii au lăudat aspectul sexy complet negru al lui Wang, unul dintre ei comentând: „Vera continuă să devină din ce în ce mai bine” la postarea ei pe Instagram.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Rihanna a revenit în Top 10 Billboard, după cinci ani

Rihanna a obținut cel de-al 32-lea single în top 10 – și primul în cinci ani – cu „Lift Me Up”, prima piesă care a apărut din continuarea de succes a Marvel „Black Panther: Wakanda Forever”. Piesa debutează pe locul 2 în Billboard Hot 100 de săptămâna aceasta. Taylor Swift nu a cedat primul loc, deoarece „Anti-Hero” s-a menținut pe locul 1 pentru a doua săptămână consecutiv. Săptămâna trecută, Swift […]

today9 noiembrie 2022

0%