Actual

Vernisajul expoziției ”PREZENȚE”, pe 15 mai, la Bibioteca Județeană

today10 mai 2023

Fundal

Luni, 15 mai, ora 15:00, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției personale ”PREZENȚE”. După numeroase expoziții colective, în țară și în afara ei, participări la concursuri, saloane, bienale, Marius Frățilă va fi prezent la Călărași, la vernisajul expoziției personale PREZENȚE, coordonată de criticul de artă Ana Amelia Dincă și găzduită de Biblioteca Județeană Călărași.

Membru al UAP București, secția Pictură, absolvent al Universității de Arte din București, Marius Frățilă ”este unul dintre artiștii cei mai implicați în descoperirea sinelui și în reprezentarea lui vizuală, în tehnici și expresii plastice diferite, diversificând modalitățile de exprimare, nu numai printr-o cromatică antitetică între alb-negru și tonalități vivante, care implică energii armonice ale tonalităților, vorbind despre propria devenire, ci și prin modalitatea de structurare a expoziției, care așază în același spațiu instalația compozițiilor parietale și lucrărilor așezate pe pardoseală”. (Ana Amelia Dincă)

Lucrările vor rămâne pe simezele bibliotecii până la sfârșitul lunii mai. Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile .

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce trebuie să faci pentru a savura o cafea mai aromată

Cafeaua, una dintre cele mai consumate băuturi din lume, este fructul unui tip de arbust veșnic verde care crește într-o zonă subtropicală. Apar mai întâi mici grupuri de flori asemănătoare iasomiei, urmate de mici fructe verzi. Acestea au nevoie de șase până la nouă luni pentru a se coace și se transformă din verde în galben și apoi în roșu, până când ajung la o culoare închisă, aproape neagră. Boabele […]

today9 mai 2023

0%