Actual

Vernisajul expoziției ”SENSURI”, la Biblioteca Județeană Călărași

today14 septembrie 2022

Fundal

Luni, 19 septembrie 2022, ora 15:00, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției de tapiserie și obiecte de artă decorativă din sticlă ”SENSURI”.

În Sala Perspective a bibliotecii vor fi expuse pentru iubitorii de artă creații ale unor artiști din diverse părți ale țării, membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu o bogată activitate expozițională la nivel național și internațional: Daniela Frumușeanu, Georgeta Hlihor, Maria Manceanu Bogatu și Mihai Hlihor. Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și toți cei interesați.

Expoziția va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până pe 19 octombrie 2022 și va putea fi vizitată în regim muzeal.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cine va avea grijă de câinii Reginei Elisabeta a II-a

Iubiții căței ai Reginei Elisabeta a II-a vor avea o nouă casă alături de ducele și ducesa de York. Regretatul monarh, care a murit joi la vârsta de 96 de ani, lasă în urmă patru câini, inclusiv doi corgis, un dorgi pe nume Candy și un cocker spaniel pe nume Lissy, potrivit hellomagazine.com. Câinii Reginei Elisabeta a II-a vor rămâne în grija ducilor de York. Se crede că regina Elisabeta […]

today13 septembrie 2022

0%