Life

Vernisajul expoziției ”Strălucire și culoare”, la Biblioteca Județeană

today20 iulie 2022

Fundal

Vineri, 22 iulie, începând cu ora 12:00, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției ”Strălucire și culoare”, autoare Viorica Panaitescu.

În Sala Perspective a bibliotecii vor fi etalate în fața publicului lucrări personale, realizate în ultimii trei ani de creatoarea pasionată de ”strălucire și culoare” Viorica Panaitescu. Pentru prezentarea acestei expoziții de suflet, va fi alături de noi Ana Amelia Dincă, critic de artă. Expoziția va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până pe 15 august 2022 și va putea fi vizitată în regim muzeal.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Unde trăiesc cei mai fericiți oameni

S-a stabilit care este locul din România unde trăiesc cei mai fericiți oameni. Răspunsul îi va surprinde pe mulți. Pentru a se afla unde sunt cei mai fericiți români s-a făcut un studiu care a fost realizat după ce pandemia de coronavirus a mai slăbit în putere, potrivit playtech.ro. Astfel, studiul s-a numit „Tineri după pandemie: Oraşe Fericite”. În ce oraș sunt cei mai fericiți români. Care este cea mai […]

today20 iulie 2022

0%