Life

Veste tristă pentru Shakira: Pique și iubita lui plănuiesc să aibă un copil în 2023

today21 octombrie 2022

Fundal

Shakira trece prin cea mai „întunecată” fază a vieții ei, de când fostul ei iubit, Gerard Pique, continuă să facă declarații tot mai șocante. După ce a fost într-o relație de mai bine de un deceniu, cuplul a renunțat în iunie a acestui an, șocând mulți fani. Cu toate acestea, fanii au fost și mai uimiți atunci când fundașul Barcelonei și-a oficializat relația cu noua sa iubită la doar două luni după despărțirea de Shakira.

Fostul cuplu este acum implicat în bătălia pentru custodia celor doi copii ai lor, Milan și Sasha, împreună cu soluționarea tuturor bunurilor pe care le dețin împreună. Potrivit surselor emisiunii „Socialité”, fotbalistul se pregătește să devină tată a treia oară. Piqué își dorește foarte mult un copil cu noua sa parteneră, Clara Chía, tânăra care a înlocuit-o pe Shakira, dar care îi seamănă izbitor artistei.

Jurnalistul spaniol Jordi Martín scrie regulat despre despărțirea celebrului cuplu, iar acum are informații că Piqué se înțelege minunat cu noua iubită și că fotbalistul ”lucrează” la un bebe cu Clara Chía, veste care o va dărâma pe solistă, e de părere jurnalistul.

Se pare că acesta este un subiect asupra căruia fostul cuplu nu a ajuns la un consens. Aparent, Piqué își dorește de mult timp un al treilea copil, însă Shakira a fost fermă și a susținut întotdeauna că doi sunt de ajuns.

Din informațiile lui Jordi Martín, relatate exclusiv pentru „Socialité”, fotbalistul e decis să o facă mamă pe Clara Chía cât mai repede. Iar pe Shakira o avertizează: ”Să fii tare! O să te doară vestea aceasta.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Se asfaltează Drumul județean 304

A început asfaltarea unui segment intens circulat, cuprins între Făurei și Plevna. Astfel, începând din data de 20 octombrie, drumarii călărășeni se află pe teren pentru a desfășura lucrările de modernizare a Drumului Județean 304. Ieri, la fața locului a fost prezent și președintele CJ, Vasile Iliuță. “Suntem la asfaltare! Drumul județean 304/ Făurei – Plevna, un segment intens circulat așteptat de călărășeni să intre în modernizare”, se arată pe […]

today21 octombrie 2022

0%