Life

Viața celebrităților după ce au divorțat

today24 august 2023

Fundal

Când ești proaspăt divorțat, să-ți găsești refugiu în carieră sau în proiecte personale este mare realizare. Divorțul este paralizant, fără îndoială, dar este, de asemenea, este o oportunitate de a urmări toate obiectivele și visele pe care le-ai lăsat în spate în timpul căsniciei tale. Este o șansă de a reinventa, de a pune la cale o viață creată de tine. Pentru a vă inspira, am adunat o listă cu femei celebre al căror divorț a fost greu, dar au reușit să treacă cu bine peste el și să se reîndrăgostească.

Drew Barrymore

Drew Barrymore a povestit cu emoție în timpul unui episod din propriul său talk show despre viața amoroasă, dar și despre cum s-a raportat la dating după divorț, fiind o mamă singură. Actrița a fost căsătorită cu Will Kopelman, iar în 2016 s-au despărțit. „Am două fete tinere și nu vreau să aduc oameni acasă. Cred că mi-ar lua foarte mult timp să cunosc pe cineva și apoi să-l prezint și fiicelor mele”, a spus Barrymore în cadrul The Drew Barrymore Show. Ea a mărturisit și că nu intenționează să se mai căsătorească vreodată.

Halle Berry

Halle Berry a fost căsătorită de trei ori și a preferat de-a lungul timpului să privească într-o manieră optimistă despărțirile. „Copiii sunt cea mai bună companie pentru mine în acest moment și, de când am divorțat de tatăl lui Maceo, am fost singură trei ani. Am decis să îmi acord timp. Îmi doresc mereu să fiu cu cineva”, declara actrița în aprilie 2020 într-un live pe Instagram cu Lena Waithe.

Demi Moore

În 2003, Demi Moore a început să se întâlnească cu Ashton Kutcher. S-au căsătorit în 2005, însă opt ani mai târziu au divorțat. După încheierea mariajului cu celebrul actor, vedeta a preferat să se pună pe primul loc și să nu mai iasă, cel puțin o perioadă, la întâlniri amoroase. „În acest moment, mă concentrez pe relația mea cu mine”, declara Demi Moore în 2019 pentru WSJ Magazine.

Adele

Adele și Simon Konecki au anunțat că se despart în 2019, după o relație de opt ani. Cei doi au împreună și un copil, pe nume Angelo. Într-un interviu acordat Rolling Stone, artista a făcut confesiuni despre cum s-a simțit după divorț. „Am fost foarte tristă. Să știe atât de mulți oameni pe care nu-i cunosc că mariajul nu a mers, m-a devastat.” În timpul unei discuții cu Zane Lowe, cântăreața a recunoscut că Los Angeles nu este neapărat locul ideal în care să iasă la întâlniri, având în vedere celebritatea de care are parte. De asemenea, a punctat și faptul că nu este adepta folosirii aplicațiilor de dating.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Iată numărul ideal de prieteni pe care trebuie să-i ai

Potrivit unui studiu recent, ființa umană trebuie să fie înconjurată de un anumit număr de prieteni pentru a fi perfect împlinită. Prin urmare, acest studiu stabilește numărul ideal de prieteni la 150. Fii sigur că membrii familiei tale pot fi incluși în acest număr. „Întâi includem toți membrii familiei noastre și apoi, dacă avem locuri libere, ne angajăm să le umplem cu prieteni neînrudiți”, explică inițiatorii studiului. Specialiștii avertizează împotriva […]

today24 august 2023

0%