Life

Viața de lux! Cât e chiria apartamentului în care locuiesc Cristiano și Georgina în Arabia Saudită

today11 ianuarie 2023

Fundal

Viața fastuoasă a fotbalistului și a familiei sale începe în Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo și Georgina au închiriat două etaje, respectiv 17 camere pe care să le distribuie între cei cinci copii ai lor, prietenii lor și toți angajații care îi însoțesc. Factura se ridică la 285.000 de euro pe lună.

Dar merită, desigur, pentru că este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Emirate și, de asemenea, unul dintre cele mai înalte. Are 99 de etaje și vederi de neegalat la Rihad. Cristiano și familia sa ocupă etajele 49 și 50, unde se află suita prezidențială, cu un living înalt, un birou privat, o sală de mese și o sală multimedia.

Complexul dispune de asemenea de un teren de tenis, spa, saună și servicii de masaj, precum și o mare varietate de produse alimentare din diferite țări, precum China, Japonia, India și Orientul Mijlociu.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Au fost anunțați cei 12 concurenţi calificaţi în finala Selecţiei Naţionale Eurovision

Televiziunea Română i-a anunţat pe cei 12 concurenţi calificaţi în finala Selecţiei Naţionale Eurovision Song Contest 2023. Semifinalele Eurovision Song Contest 2023 sunt programate pentru zilele de 9 şi 11 mai, iar finala, pe 13 mai 2023. Deiona, "Call on me" Andrea-Ioana Stoica (Deiona) are doar 17 ani şi, chiar dacă a intrat relativ recent în lumina reflectoarelor, îşi tratează meseria de artist cu seriozitate, iar motto-ul după ea care […]

today11 ianuarie 2023

0%