Administrație

Vicepreședintele CJ Călărași, Ion Samoilă, a participat în Spania la Conferința Regiunilor Periferice Maritime

today13 martie 2023

Fundal

Conferința Regiunilor Periferice Maritime s-a desfășurat în perioada 8-10 martie în Cartagena, Spania. Consiliul Județean Călărași a fost reprezentat de vicepreședintele Ion Samoilă și managerul public, Marius Fulga. Printre temele de interes dezbătute, au fost: implicarea tinerilor în elaborarea politicilor publice, coeziunea Regiunilor membre în fața provocărilor de siguranță și economice, precum și creșterea capacității de protejare a mediului prin tranziția către energia regenerabilă.

„Pentru a reduce decalajele dezvoltării și pentru a trata într-un mod cât mai eficient problemele socio – economice ale teritoriilor europene trebuie să acționăm împreună. Administrațiile publice prin puterea creării politicilor publice, mediul de afaceri prin expertiză și trasarea necesităților, iar tinerii prin energia și dorința creării în viitor a unui mediu așa cum și-l doresc.

Pentru a crea aceasta sinergie, este nevoie de implicarea și colaborarea Regiunilor, ca entități aflate cel mai aproape de nevoile individuale”- Ion Samoilă, vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, membru în Biroul Politic al Conferinței Regiunilor Periferice Maritime.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cele mai gurmande zodii

Nu există om care să nu aprecieze preparatele gustoase și de calitate, dar anumite semne zodiacale nu refuză niciodată o porție de mâncare, indiferent de oră! Le pasionează și gătitul, iar mersul la restaurant este una dintre activitățile lor preferate.  Locul 5: Capricorn  Pe locul 5 în topul zodiilor gurmande se află Capricornul. Această zodie face din alegerea preparatelor un adevărat ritual - niciodată nu ajunge nepregătită la restaurant și […]

today10 martie 2023

0%