Administrație

Vicepreședinții Consiliului Județean au participat la Conferința Regiunilor Periferice Maritime

today12 iunie 2023

Fundal

Regiunea Toscana, Italia, a fost gazda Conferinței Regiunilor Periferice Maritime, unde județul Călărași a fost reprezentat de vicepreședinții Consiliului Județean, Ion Samoilă și Mihăiță Beștea, însoțiți de managerul public Marius Fulga. În perioada 8-9 iunie, în Florența, la Palatul Strozzi, a avut loc un seminar important organizat de CRPM și o serie de sesiuni extraordinare pe diferite teme importante.

Aceste acțiuni sunt de o importanță crescută pentru șansa județului nostru de a fi parte a deciziilor internaționale în stabilirea politicilor publice europene, precum și în vederea dezvoltării unor colaborări viitoare pentru implementarea unor noi proiecte cu finanțări externe. Agenda evenimentului a fost concentrată pe adaptarea politicii de coeziune, protejarea mediului și dezvoltarea activităților industriale sustenabile.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Călăraşi va executa tratamente de deratizare în vederea eliminării rozătoarelor de pe domeniul public

Primăria Municipiului Călăraşi va executa, în perioada 14 – 15 iunie 2023, tratamente de deratizare în vederea eliminării populaţiei de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 08.00 – 12.00 şi 13.00 – 17.00. Tratamentele se vor aplica doar când condiţiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar putând fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior). Substanţele active ale produselor utilizate sunt: difenacoum, bromadiolone şi brodifacoum, acestea fiind […]

today12 iunie 2023

0%