Life

Victoria Beckham și Meghan Markle au ceva în comun. Iubesc cărțile aceluiași autor

today10 august 2022

Fundal

Victoria Beckham a împărtășit pe Instagram cărțile pe care le iubește și s-a dovedit că autorul de bestseller-uri Matt Haig este unul dintre preferatele ei.

Vedeta de 48 de ani a împărtășit o poză din bestsellerul Sunday Times, How to Stop Time , în timp ce a solicitat mai multe recomandări de cărți: „Mi-a plăcut foarte mult această carte!! Tocmai am terminat și Biblioteca de la miezul nopții”.

How to Stop Time este un roman fantasy care urmărește povestea protagonistului Tom Hazard, care arată ca un bărbat normal de 41 de ani, dar ascunde un secret – trăiește de secole. O poveste despre pierderea și găsirea pe tine însuți, romanul a fost descris ca fiind „convingător și plin de întrebări ale vieții”.

Matt Haig este autorul fenomenului mondial Reasons to Stay Alive și al romanului premiat pentru Readers Most Loved Book 2021, Biblioteca de la miezul nopții, care se află și pe raftul Victoria Beckham.

Victoria Beckham nu este singura vedetă care face parte din cultul lui Matt Haig. Ducesa de Sussex a dezvăluit, de asemenea, că este un fan al autorului, împărtășind că ea și Harry „iubesc” în mod deosebit Notes on a Nervous Planet, continuarea lui Haig la memoriile sale Reasons to Stay Alive.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Kanye West face o nouă declarație halucinantă despre Pete Davidson, în urma despărțirii de Kim Kardashian

Kanye West a făcut o nouă declarație despre Pete Davidson luni, în urma despărțirii comedianului de Kim Kardashian. Rapperul – cunoscut și sub numele de Ye – a postat luni dimineață pe Instagram „Skete Davidson a murit la 28 de ani”, se arată pe prima pagină a New York Times. Între timp, acesta a șters postarea de pe Instagram. Davidson și Kardashian s-au despărțit vineri din cauza unor probleme în […]

today10 august 2022

0%