Life

Victoria și David Beckham au sărbătorit 23 de ani de căsătorie

today5 iulie 2022

Fundal

Victoria și David Beckham au sărbătorit 23 de ani de căsătorie. Victoria, cunoscută fanilor ca „Posh Spice” de la Spice Girls, a postat pe Instagram un mesaj dulce pentru soțul ei, starul fotbalului.

Au spusel nu este amuzant, că eu nu zâmbesc niciodată, au spus că nu va dura 😂”, a scris designerul, 48 de ani, alături de o poză cu cei doi zâmbind. „Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsătorie. David esti totul pentru mine, te iubesc mult!!!! 💕”

Atât Victoria, cât și David, în vârstă de 47 de ani, au postat imagini din primele zile ale relației lor în poveștile lor de pe Instagram, batându-și joc de alegerile lor interesante de modă la acea vreme. David a împărtășit, de asemenea, un clip de la sfârșitul anilor ’90 în care el și doamna sa au fost intervievați de Sacha Baron Cohen în personajul „Ali G”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară joi, 7 iulie, ora 12:00 care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi prin mijloace electronice. Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre: privind aprobarea contractării şi garantării unei finanţări rambursabile interne în valoare de 38.756.227,26 lei. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2022.

today5 iulie 2022

0%