Actual

VIDEO: Ce filme vor rula în perioada 09 – 22 iunie la Cinema

today9 iunie 2023

Fundal

Programul filmelor care vor rula în perioada 09 – 22 iunie este următorul:

Un Tată de Coșmar” -2D

09-11 iunie, ora 17:00

13-15 iunie, ora 17:00

Povestea din “Un Tată de Coșmar” sună cam așa: Sebastian este convins de logodnica lui – rol interpretat de Leslie Bibb – să-și aducă tatăl, un frizer imigrant, de modă veche, pe Salvo (Robert De Niro), într-o excursie de weekend planificată împreună cu familia ei bogată și excentrică.

Acest lucru urmează să unească cele două familii, rezultând o ciocnire culturală efervescentă și savuroasă, dar și dezvăluirea unor legături de familie neașteptate.

Accentul este pus pe relația tată-fiu dintre Sebastian și Salvo, însă prezența câtorva actori care vor apărea în film îi aduce acestuia un plus de valoare.

 

Baubaul” -2D

09-11 iunie, ora 20:00

13-15 iunie, ora 20:00

Încă suferind după moartea recentă a mamei lor, o adolescentă și sora ei mai mică încep să fie terorizate în propria casă de o prezență sadică. Lipsite de ajutor, cele două fete trebuie să-și scoată tatăl din letargia provocată de pierderea suferită de familia lor înainte de-a fi prea târziu.

 

Omul Păianjen: Prin Lumea Păianjenului” -2D

09-16 iunie, ora 12:30

10-11 iunie și 17-18 iunie, orele 10:00 și 12:30

Miles se aliază cu Gwen Stacy, este catapultat prin multi-vers și descoperă o întreagă echipă de Oameni Păianjen, de la Peter Parker și Miguel O’Hara la Spider-Woman și Spider-Punk. Dar și provocările le depășesc așteptările: acum se înfruntă cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată. Dincolo însă de asemănările și deosebirile cu ceilalți Oameni Păianjeni, Miles trebuie să-și redefinească rolul de erou urban și să-și găsească propria cale pentru a-și salva apropiații; deși este doar un adolescent, riscă să schimbe definitiv viața tuturor din multi-vers. O mască poate purta oricine, dar nu toți își pun viața în joc pentru binele celorlalți. Iar arhetipul eroului există în toate culturile – un motiv în plus să realizăm cât de asemănători suntem, de fapt, în ciuda diferențelor.

 

Transformers: Ascensiunea Bestiilor” -3D

16-18 iunie, ora 17:00

20-22 iunie, ora 17:00

Revenind la acțiunea și spectacolul care au captivat cinefilii din întreaga lume, Transformers: Ascensiunea bestiilor va purta publicul într-o aventură în jurul lumii din anii ’90 alături de Autoboți și va introduce o nouă facțiune de Transformers – Maximals – care li se va alătura ca aliați în lupta pentru Pământ.

KANDAHAR” – 2D

16-18 iunie, ora 20:00

20-22 iunie, ora 20:00

După ce sabotează un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scapare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

VIDEO: Taylor Swift, Dua Lipa și Bad Bunny, cu cele mai ascultate melodii de vară pe Spotify

Pe măsură ce vara se apropie rapid, Spotify prezice ce melodii vor aduce căldură pe platforma de streaming. Lista cuprinde Taylor Swift „Cruel Summer”. Alte incluziuni notabile sunt „Dance the Night” a lui Dua Lipa din coloana sonoră „Barbie”, „Where She Goes” de Bad Bunny, „Calm Down” de Rema cu Selena Gomez, „Cupid” de la Fifty Fifty și „Last Night” de Morgan Wallen. Predicțiile oficiale Spotify Songs of Summer se […]

today9 iunie 2023

0%