Life

VIDEO: Ed Sheeran și J Balvin lansează două piese împreună

today31 martie 2022

Fundal

Sigue”, prima dintre cele două piese care vor fi lansate consecutiv de Ed Sheeran și J Balvin este produsul unei colaborări frumoase între cei doi. După ce Ed Sheeran și J Balvin s-au întâlnit într-o dimineață la o sală de sport din New York, s-a născut o prietenie neașteptată.

Sheeran spune că „Am fost doar eu și el într-o dimineață. I-am recunoscut vocea când a vorbit la telefon, așa că m-am ridicat și l-am salutat. Am vorbit atât de mult încât am ajuns să luăm prânzul și apoi ceaiul de după-amiază. Apoi am devenit prieteni care vorbeau non stop.”

Întâlnirea fructuoasă a dus în cele din urmă ca Sheeran și Balvin să petreacă timp în studio, unde au lucrat la primele lor două piese – „Sigue” și „Forever My Love”. Sheeran spune că – „El a vrut să mă aducă în lumea lui, iar eu am vrut să-l aduc în a mea. A fost o provocare adevărată să învăț spaniolă pentru asta și m-am distrat atât de mult făcând-o”.

Superstarul columbian Balvin („Prințul Reggaetonului”), care a avut hituri uriașe cu „Mi Gente”, „Ginza”, „Bobo”, „Safari”, „Machika”, „La Canción” și „In Da Getto”, a colaborat cu foarte mulți artiști în trecut, inclusiv Beyoncé, Pharrell Williams, The Black Eyed Peas, Cardi B, Dua Lipa și Major Lazer. „Sigue” și „Forever My Love” sunt primele piese ale lui Sheeran și Balvin.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Un bărbat locuiește de 14 ani într-un aeroport pentru a scăpa de familia lui

Un chinez locuiește de 14 ani în Aeroportul Internațional Beijing Capital pentru a fuma și a bea alcool fără ca familia să-l cicălească din cauza asta. Îți amintești „The Terminal“, filmul în care Tom Hanks joacă rolul unui bărbat blocat într-un aeroport de ani de zile din cauza unei lovituri de stat politice în țara sa natală, care îi anulează pașaportul? Ei bine, povestea lui seamănă cu cea a protagonistului […]

today30 martie 2022

0%