Life

VIDEO: Enrique Iglesias șochează! A sărutat o tânără pe gură în timpul unei întâlniri cu fanii

today19 septembrie 2022

Fundal

Enrique Iglesias, care se întâlnește cu Anna Kournikova de 20 de ani, i-a șocat pe fani după ce a postat vineri un videoclip în care s-a sărutat cu o fană în Las Vegas.

În clipul postat pe Instagram, cântărețul „Bailando” i-a dat inițial fanei un sărut pe obraz în timp ce au pozat pentru un selfie. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură ciudată atunci când fana a întors capul și a început să-l sărute pe cântăreț pe buze.

În loc să se întoarcă, Iglesias, în vârstă de 47 de ani, a continuat să stea cu femeia misterioasă, mișcându-și la un moment dat mâinile pe spatele ei.

A continuat să o țină de mijloc câteva secunde, înainte ca Iglesias să-i dea drumul și să fugă cu un zâmbet uriaș pe buze. „Vineri seara în #LASVEGAS @resortsworldlv ne vedem diseară!!!!”, a subtitrat el videoclipul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Lady Gaga a oprit un concert pe care îl susținea în Miami din cauza fulgerelor

O furtună tropicală a forțat-o pe Lady Gaga să întrerupă concertul ei din Miami chiar înainte de a putea cânta „Rain on Me” și bisul ei „Hold My Hand”. Gaga, care a cântat în fața mulțimii în turneul acestui stadion, a fost la Hard Rock Stadium din Miami în ultima noapte a Balului Chromatica. Când și-a întrerupt spectacolul, ea a spus publicului: „Îmi pare rău că nu putem termina, dar […]

today19 septembrie 2022

0%