Life

VIDEO: Justin Bieber a lansat piesa Honest feat. Don Toliver

today3 mai 2022

Fundal

Justin Bieber lansează al doilea videoclip după ce a difuzat videoclipul- „I Feel Funny”, regizat tot de Cole Bennett, la începutul săptămânii, JB a livrat noul său single – „Honest”, împreună cu interpretarea video la rece.

Ambele clipuri au fost filmate pe același platou, cu „I Feel Funny” fiind înregistrată între scenele noului videoclip al lui Bieber pentru – „Honest”, o melodie care laudă virtuțile de a fi fidel familiei și prietenilor. Videoclipul pentru „I Feel Funny”, folosit ca teaser pentru – „Honest”, a început ca o glumă între JB și regizorul Cole Bennett, acesta din urmă explicând: „Am intrat în trailerul lui și i-am spus „Îți amintești melodia pe care mi-ai trimis-o? Să filmăm un videoclip pe telefonul meu între filmări ale videoclipului real.

În videoclipul pentru „Honest”, Bieber, care este îmbrăcat într-un costum alb și jachetă puffa, merge pe pârtii cu snowmobilul și petrece într-o cabană de schi, în timp ce Toliver și partenerii lor se bucură de zăpadă.

Pe lângă contribuția lui Don Toliver și Cole Bennett la ultima sa lansare, JB l-a mai chemat pe BEAM, rapperul, compozitorul și producătorul jamaicano-american. Justin a spus că BEAM „a ajutat să scrie acest cântec. Îmi place să experimentez cu noi buzunare, noi ritmuri. Sunt baterist, așa că pentru mine pot experimenta cu acele buzunare mici este distractiv.” În interviul cu Ebro Darden, Bieber a mai spus despre artistul „No Idea” Toliver că – „Pur și simplu îmi plac melodiile sale, acestea sunt sincer nebunești. Și eu sunt doar un fan autentic. El este foarte unic.”

Justin își va continua turneul mondial „Justice”, amânat de CoVID, luând o pauză de o zi pe 15 mai pentru Billboard Music Awards 2022, unde a câștigat 13 premii incredibile!

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Noutate în industria alimentară: oul vegan

O echipă de la Centrul portughez pentru Educație Alimentară și Cercetare a reușit, potrivit presei lusitane, să creeze un înlocuitor pentru ouă, făcut din soia și alte ingrediente extrase din plante. Deși nu se cunosc încă prea multe detalii, se pare că aceste ouă „vegetale” se gătesc fix la fel ca ouăle de găină, rață, gâscă și alte păsări domestice. Oul vegetal nu are forma clasică de ou, ci este […]

today2 mai 2022

0%