Life

VIDEO: Justin Bieber spune că un virus rar i-a paralizat jumătate din față, cauzând amânarea turneului

today13 iunie 2022

Fundal

Justin Bieber a scris pe Instagram „virusul destul de grav” i-a paralizat jumătate din față și a provocat anularea spectacolelor din Toronto și D.C. la începutul săptămânii trecute. Într-un clip el a explicat și a demonstrat că suferă de sindromul Ramsay Hunt, un virus rar care afectează nervii feței și poate provoca paralizii faciale.

Pare cu adevărat bolnav, arată destul de clar în videoclip: „După cum vezi, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se va mișca. Deci există o paralizie completă pe o parte a feței mele. „Deci, pentru cei care sunt frustrați de anulările mele de la următoarele spectacole, sunt doar fizic, evident că nu sunt capabil să le fac. Acest lucru este destul de grav. După cum puteți vedea.”

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Fundeni a demarat construcția unei noi grădinițe

Primăria Comunei Fundeni, din judeţul Călăraşi, a demarat construcţia unei noi grădiniţe, în urmă cu două luni. Investiţia prinde contur, după cum au anunţat reprezentanţii instituţiei, pe o reţea socială, potrivit canalsud.ro. “Dragi copii și părinți, trăim într-o perioadă în care învățarea este un proces dinamic, care începe să se formeze la vârste din ce în ce mai fragede, iar grădinița este spațiul educativ în care copilul are ocazia de […]

today12 iunie 2022

0%