Actual

VIDEO: Lora revine cu o nouă piesă. Artista cântă despre iubire și durere

today24 ianuarie 2022

Fundal

Lora revine în atenția fanilor cu „Loc de 2”, o piesă plină de emoție ce vorbește despre părțile mai puțin frumoase ale iubirii. Melodia beneficiază de un videoclip regizat chiar de artistă.

Compusă de Anastasia Sandu și Dorian Oswin, piesa „Loc de 2” reușește să ajungă la sufletele ascultătorilor încă de la prima notă, potrivit infomusic.ro. Lora ne cântă despre iubire, durere și nostalgii în noua melodie. Aceasta este acompaniată de un videoclip gândit și regizat de Lora, alături de Adi Popa.

„Dacă am putea deschide câte o ușă și privi în viitor înainte de a lua o decizie impulsivă, dacă am ști să vedem și partea noastră de vină și am încerca să iertăm în loc să ne răzbunăm, acel viitor ar fi blând cu noi, ne-ar ierta și, cel mai important, n-ar încerca să ne uite”, a comentat Lora.

Lora este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca „Rămas bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri în doi”, „Cinci”, „Până în rai” sau „Soare negru”.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Băieții de la 3 Sud Est au piesă nouă. Vezi videoclipul

3 Sud Est a lansat primul single din 2022: "De-ar vorbi inima". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol. Compusă de Laurențiu Duță, "De-ar vorbi inima" este o piesă ce dezvăluie prin versurile sale romantice o poveste de dragoste, dar și importanța acelor clipe petrecute alături de cei dragi. Noua piesă este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon. Clipul reușește să pună în imagini mesajul melodiei, […]

today21 ianuarie 2022

0%