Actual

VIDEO: Megan Thee Stallion colaborează cu Dua Lipa în noul single „Sweetest Pie”

today15 martie 2022

Fundal

Megan Thee Stallion și Dua Lipa lasă loc imaginației în videoclipul regizat de Dave Meyers pentru noul lor single „Sweetest Pie”. Diva din Houston și cea din Londra împart ecranul pe fundalul inspirat de „Avatar” al noii lor colaborări.

În mijlocul vegetației luxuriante, cele două sunt aparent irezistibile, deoarece îi atrag pe exploratorii nu atât de îndrăzneți cu sugestia că „s-ar putea să vă ofere o bucată din cea mai dulce plăcintă”.

Imaginile deloc subtile și conținutul liric deschis sexual nu vă lasă nicio îndoială cu privire la sensul său contextual. „Hot Girl Meg” și Dua Lipa nu au timp pentru interpretare, sunt impertinente și ferme în a controla.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

O femeie din Michigan a câștigat 500.000 de dolari la un loz în plic ales datorită culorii

O femeie de 34 de ani din Branch Country, Michigan, a câștigat 500.000 de dolari la un bilet răzuit pe care l-a ales datorită culorii sale. „De obicei nu joc Wild Time Supreme, dar mi-a plăcut culoarea biletului, așa că am decis să cumpăr două dintre ele”, a spus femeia, care a ales să rămână anonimă. Biletul câștigător a prezentat o schemă de culori roz, violet și argintiu. "Când am […]

today15 martie 2022

0%