Actual

VIDEO: Olivia Addams a lansat prima ei piesă în limba română

today31 ianuarie 2022

Fundal

 

Piesa “Scrisori în minor” este de o sensibilitate aparte, iar interpretarea indurerată a Oliviei o lasă pe artistă vulnerabilă în fața ascultătorilor. Povestea piesei este despre o iubire neîmpărtășită, în care una din părțile implicate rămâne cu răni deschise, dar înțelege imposibilitatea formării unui cuplu.

Versurile și muzica au fost compuse de către Carla’s Dreams și Alexandru Turcu.

<<Scrisori în minor>> reprezintă pentru mine un ultim act de iubire, un strigăt interior inhibat, și în același timp o încheiere a ceea ce a fost și o binecuvântare a ceea ce va urma, care aduce cu sine, paradoxal, o stare de liniște. Personajul pe care îl interpretez în această piesă renunță la persoana pe care o iubește căci între cei doi nu a fost să fie..

Piesa am simțit-o de cum mi-a fost cântată cu o durere în suflet care pe mine m-a făcut să plâng. Este un act de curaj și o dovadă de maturitate să renunți la persoana pe care o iubești și care pentru tine a însemnat tot, și să îi dorești să își găsească fericirea alături de altcineva.

Este o onoare și o bucurie mare pentru sufletul meu să împărtășesc piesa aceasta cu voi și îi mulțumesc lui Carla’s pentru că a avut încredere. Am simțit cum scoate dintr-un cufăr un obiect prețios pentru sufletul lui și mi-l pune mie în brațe și mă roagă să am grijă de el și să-l tratez cu blândețe. Sper să simțiți piesa cum am simțit-o și eu” a spus Olivia despre noua ei piesă.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Top 3 cele mai ciudate insule

  Pentru cei mai mulți dintre noi, insulele dețin lucruri neștiute. Ar putea fi izolarea lor cea care ne ademenește sau dificultatea de a ajunge la ele. Unele neatinse, care reprezintă o lume pierdută în epoca modernă. Din aceste motive, insulele pot fi profund fascinante. Iată câteva dintre cele mai inedite exemple. Insula Crăciunului Insula Crăciunului sau Insula Crabilor roșii este un mic teritoriu care aparține de Australia. Aici migrează […]

today31 ianuarie 2022

0%