Actual

VIDEO: Piesă de vară. Antonia colaborează cu Qodës, pentru ”Una Favela”

today1 aprilie 2022

Fundal

Videoclipul a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), plin de culoare și vibrant, susținut de styling-ul asigurat de Cristina Crăciun, make-up Claudiu Burcă și hair George Cozma, potrivit bravonet.ro. Producția video a fost realizată de Loops Production.

Piesa a fost compusă de Qodës, Irina Rimes, Costel Domințeanu, versuri Irina Rimes, produsă de Qodës, Costel Domințeanu.

Vibe-ul piesei ”Una Favela” m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat și sper că ”Una Favela” să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy.”, a spus ANTONIA.

Una Favela” a ocupat prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale. În același timp, varianta originală este prezentă pe cele mai mari radiouri din Grecia, dar și pe Spotify se află pe #64 Global, #18 Grecia și #33 Bulgaria. Antonia s-a îndrăgostit de producția tânărului producător român și așa a apărut această colaborare.

Qodës este un DJ pasionat și un producător versatil stabilit în România. El colaborează cu artiști din Canada, Australia, Spania sau Franța. Succesul lui a început cu piesa “Poison” care a strâns 10 milioane de streamuri pe platformele digitale, cu peste 1 milion de căutari pe Shazam și a primit atenția mai multor DJ din întreaga lume care au integrat-o în showul lor, printre ei fiind și superstarul DJ Fisher. De-a lungul anilor, Qodës a remixat piese ale unor artiști precum A$AP Rocky, Becky G, Khalid, INNA, Lil Nas X, Mabel, Imagine Dragons și mulți alții.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Divers

Ce filme rulează la Cinema 3D/2D Călărași în această perioadă?

Călărășenii sunt așteptați la film. Află ce filme rulează la Cinema 3D/2D Călărași în această perioadă. Vineri (01 aprilie), ora: 12.30 Sâmbătă și duminică (02 – 03 aprilie), orele: 10.00 și 12.30 Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie – 2D Regia: Andrei Huțuleac. Cu: Teodor Corban, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Maya Noelle Prediger, Grigorie Silișteanu. Gen film: Familie,Fantastic. Durată: 87 minute. Clasificare: AG Premiera în România: 25.03.2022 Mara, o fetiță de […]

today31 martie 2022

0%