Life

VIDEO: Smiley a lansat filmul integral „Mai mult de-o viață”

today18 martie 2022

Fundal

Smiley prezintă publicului filmul integral „Mai mult de-o viață”. Scurtmetrajul de aproape 18 minute este inspirat de emoțiile pe care artistul le trăiește de când și-a găsit jumătatea.

Smiley: „Viața bate filmul, iar „Mai mult de-o viață” e mai mult decât un film. Nu e un film inspirat din fapte reale, e un poem inspirat de emoția pe care o trăiesc, în care eroul e femeia pe care o iubesc”, a declarat Smiley în mesajul ce anunță lansarea filmului integral „Mai mult de-o viață”.

Serialul muzical „Mai mult de-o viață” are scenariul scris de Iulian Moga și regia poartă semnătura lui Kobzzon. Muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Cele 5 piese ce alcătuiesc filmul au fost lansate sub forma unui EP, ce poate fi achiziționat de pe Spotify, Apple Music și Deezer.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ceapa care nu provoacă lacrimi. Unde se găsește?

Orice gospodină știe cât de dificil este să tai ceapă, din cauza lăcrimării excesive pe care o provoacă, dar avem o veste bună. A apărut Sunions, ceapa care nu provoacă lacrimi. Aceasta poate fi în supermarketurile din Marea Britanie. Ceapa dulce este produsă de filiala americană a companiei chimice „Baden Aniline and Soda Factory” (BASF) și a apărut pe piețele din SUA din 2018. Din această lună, Sunions va putea […]

today18 martie 2022

0%