Actual

VIDEO: Smiley încheie seria episoadelor de dragoste cu videoclipul ”Mai mult de-o viață”

today18 februarie 2022

Fundal

Smiley încheie mini seria poveștii sale de iubire cu videoclipul piesei ”Mai mult de-o viață”. Piesa are o viziune matură asupra iubirii.

Primele patru episoade ale serialului, „Locul sfințește omul”, „Nu mai există dup-aia”, „Purtat de vânt” și „Mi-aduc aminte” au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase, a drumului spre succes și a iubirii pasionale, dar trădate a trei buni prieteni, „Mai mult de-o viață” pune punctul pe I și arată chipul iubirii mature, traversate de timp și drame, dar și de pasiune și destin.

„Iubirea moare sau supraviețuiește parcursului unei vieți? Sufletele iartă și se regăsesc sau păstrează urmele suferinței și închid porțile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagoniști. În serialul „Mai mult de-o viață”, finalul este spus de noi, de Gina și de mine, și de felul în care vedem noi iubirea”, a declarat Smiley.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Tendințe în modă pentru această primăvară. Revin printurile și fustele mini

Începând din luna februarie, moda de primăvară aduce un sentiment de optimism pentru noul an care urmează, explică designerul de modă, Nancy Volpe Beringer. „În timpul lunilor de iarnă, straturile în exces sunt îndepărtate și înlocuite cu haine mai subțiri”, spune ea. „Moda de primăvară înseamnă, de asemenea, utilizarea hainelor colorate. Pe măsură ce starea de spirit optimistă a sezonului aduce o nouă energie, avem tendința de a trece la […]

today18 februarie 2022

0%