Neobișnuit

VIDEO: Un bărbat, care se dădea drept o femeie în vârstă, a aruncat cu o prăjitură pe tabloul Mona Lisa

today1 iunie 2022

Fundal

Mona Lisa nu zâmbește, dar poate că acum își linge buzele? Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat duminică la Paris, după ce a aruncat o prăjitură în pictura din secolul al XVI-lea, probabil cea mai faimoasă operă de artă de pe Pământ, după cum a raportat The Guardian.

Deoarece Muzeul Luvru păstrează pictura lui Leonardo da Vinci în spatele unei sticlă antiglonț, aceasta nu a fost afectată. Videoclipul cu un gardian ștergând crema sau glazura de pe bariera transparentă a fost postat de un utilizator de Twitter.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Copiii sunt așteptați la activitățile de ziua lor

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Muzeul Dunării de Jos Călărași, Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași și Palatul Copiilor nr. 1 Călărași, invită toți copiii, astăzi începând cu ora 15:00, pe platoul Consiliului Județean Călărași, să sărbătorească împreună ziua lor, într-o lume de poveste cu personaje Disney. Printre surprizele pregătite pentru cei mici se numără: Dans alături de Elsa, Alice, Sofia și Super Mario, Ateliere de modelaj în lut; […]

today1 iunie 2022

0%