Life

VIDEO: Taylor Swift, Dua Lipa și Bad Bunny, cu cele mai ascultate melodii de vară pe Spotify

today9 iunie 2023

Fundal

Pe măsură ce vara se apropie rapid, Spotify prezice ce melodii vor aduce căldură pe platforma de streaming.

Lista cuprinde Taylor Swift „Cruel Summer”. Alte incluziuni notabile sunt „Dance the Night” a lui Dua Lipa din coloana sonoră „Barbie”, „Where She Goes” de Bad Bunny, „Calm Down” de Rema cu Selena Gomez, „Cupid” de la Fifty Fifty și „Last Night” de Morgan Wallen.

Predicțiile oficiale Spotify Songs of Summer se bazează pe o serie de factori, inclusiv numerele de streaming, traiectoria actuală și previziunile viitoare din partea echipei sale globale de curatori. Platforma de streaming prezintă miercuri și noua sa Hartă de căldură de vară, care va evidenția în timp real melodiile de top ale verii în țări de pe tot globul.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum să păstrezi bananele proaspete pentru mai mult timp

Acest produs plin de vitamine este o gustare ideală între mese și poate fi savurat în nenumărate feluri de mâncare. Dar cum ar trebui să fie păstrate bananele astfel încât să rămână proaspete cât mai mult timp posibil? Următoarele sfaturi te pot ajuta să ai banane proaspete mai mult timp Păstrează-le la rece și ferite de lumină: bananele trebuie păstrate la aproximativ 12°C, deoarece se vor coace mai repede dacă […]

today9 iunie 2023

0%