Life

Videoclipul „Hello” al lui Adele a ajuns la 3 miliarde de vizualizări pe YouTube

today2 septembrie 2022

Fundal

Hitul uriaș al lui Adele „Hello” a atins o altă piatră de hotar impresionantă. YouTube a anunțat că videoclipul alb-negru a lui Adele din 2015 a atins 3 miliarde de vizualizări.

Videoclipul – regizat de Xavier Dolan – menține în continuare recordul pentru că a atins cel mai rapid pragul de 1 miliard de pe platformă și este, de asemenea, primul videoclip al lui Adele care a ajuns la 3 miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea videoclipului „Hello”, managerul de tendințe YouTube Kevin Allocca a spus că piesa a fost „unul dintre cele mai vizionate debuturi muzicale din toate timpurile” și a dezvăluit, în plus, că canalul YouTube al lui Adele a câștigat peste 400.000 de abonați în weekendul de după lansarea single-ului.

Piesa, scrisă în colaborare cu producătorul și compozitorul Greg Kurstin, a fost lansată ca primul single de pe cel de-al treilea album de studio al lui Adele, 25 octombrie 2015. Piesa a avut o rulare impresionantă în topurile Billboard, petrecând 26 de săptămâni pe Billboard Hot 100, cu 10 din acele săptămâni pe locul 1.

Hello” a debutat și pe locul 1 pe Hot 100 și a făcut câteva fapte impresionante după debut: piesa a marcat al patrulea ei cântec Hot 100 No. 1 și a 24-a melodie care a debutat vreodată pe locul 1 pe Hot 100.

Cântecul, pentru mine, a fost începutul încercării mele de a mă regăsi. Și încă nu mi-am dat seama ce trebuie să fac pentru asta”, a explicat Adele într-un interviu cu Oprah Winfrey. „Când am scris-o, a fost o adevărată odă să-mi placă, mie mică, bătrână, toate aceste lucruri. Este doar un cântec de genul, că sunt încă aici.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Meta va adăuga mai multe funcții plătite pe Facebook, Instagram și WhatsApp

Meta adaugă mai multe funcții plătite la Facebook, Instagram și WhatsApp în încercarea de a recupera veniturile din publicitate în scădere. The Verge raportează că Meta înființează o nouă divizie numită „Noi experiențe de monetizare”, care se va concentra exclusiv pe funcțiile plătite pentru cele trei aplicații ale companiei, care se laudă cu aproape șapte miliarde de utilizatori în total. Potrivit unui memoriu intern care a fost trimis angajaților săptămâna […]

today2 septembrie 2022

0%